ANNONS

BILDER FRÅN LOVET

/

Helg3

Helg

Helg

Lovet går snabbt i vanlig ordning. Vi har hunnit med bio (LasseMaja) och middag på Pinchos och nu är Jolie på ridläger fredag + lördag. Vi andra tog en cykeltur igår och hade kott-krig i skogen 😄

– Som på er tid när ni var unga! ropar barnen glatt

Tror faktiskt inte vi lekte just kott-krig haha men roligt är det. Tips är att bara kasta på midjan och nedåt så man slipper skador 😅🙏🏻

Mitt öra är inte ett dugg bättre och jag blir så irriterad över att jag inte reflekterade över att jag fick samma droppar som jag redan fått. Och ju inte blivit bättre av. Ögat känns lite bättre men jag är sååå trött hela tiden. Som att kroppen är helt utslagen. Tur det är en hel helg kvar nu innan vardag igen. Måste samla lite kraft.

Dagens planer är faktiskt inga alls. Vill ta en promenad i alla fall, spela kort med barnen och se nån film. Hade tänkt börja med killarnas rum. Rensa och fixa. Vet dock inte om krafterna räcker så det får nog bli nästa vecka. Nu kör vi lördag! Kram/E

4
31

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00