AKUTEN

 

Skrev jag inte att det kändes som jag var på väg att bli sjuk i söndags? Visst kan det bero på utmattningen också, är ju så mycket som sitter ihop. Igår, alltså måndag svällde mitt öga upp och jag har haft problem med mitt öra till och från i över en månad. Nu är halva mitt ansikte och huvud uppsvällt 🙁 Kommit hem från akuten precis och fått droppar för ögon och öron så hoppas detta vänder snabbt. Blir inget bad och hotell för oss denna vecka med andra ord. Usch, det dåliga samvetet alltså att meddela barnen det. Men blir inte kul att åka på badhus och inte kunna bada med barnen. Vi kör bio slutet av veckan istället, och middag ute med vänner. Så spar vi bad och hotell några veckor.

Tulips2

En bild där jag kände mig betydligt fräschare än vad jag gör nu. Nu blir det Big brother och glass. Kram/E

 1. Nina skriver:

  Bra att du fick hjälp.. jag har sökt flera gånger för mina (båda två) ögon som är svullna runt om och helt uttorkade… så jävla hemskt att gå runt med.. dessutom känner jag mig INTE bra o har även ont i öronen.. men får ingen hjälp.. ingen doktor som har nån ide va de kan vara.. senaste gången hånade han mig på VC eftersom jag sökt flera ggr pga detta… trodde inte de kunde gåtill som de gör i sjukvården…. gick därifrån o grät!

  1. Engla skriver:

   Anmäl honom och sök till annan vc ❤️

 2. Elin skriver:

  Vad beror det på, svullnaden?

  1. Engla skriver:

   Infektion 🙁

 3. Maja skriver:

  Hoppas du mår bättre snart!

  1. Engla skriver:

   Tack snälla <3

 4. Nancy skriver:

  Krya ❤️❤️❤️

  1. Engla skriver:

   Tack rara <3

 5. Lotte skriver:

  Krya på dig ❤

  1. Engla skriver:

   Tack snälla du <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..