SPORTLOV

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Välkommen måndag och sportlovsvecka för oss!

Vi har tagit lite ledigt i slutet av veckan och ser fram emot bad & hotellmys tillsammans. I övrigt går jag omkring och drömmer om att klippa av håret REJÄLT. En riktigt kort page är jag så sugen på. Känner att det är coolt och matchar min garderob bättre haha. Och så känner jag mig ju cool och sexig i det kortare. Har frisörtid i mitten på mars så ja jag längtar!

Måndag betyder jobb och jag hoppas orka träna i eftermiddag. Mår lite bättre idag men känner mig lite ur fas. Vet att lördagen blev lite för intensiv nu när jag är utmattad. Lätt att vara efterklok.

Kram/E

 1. S skriver:

  Du hade passat sjukt bra i en riktigt kort page. Du har rätt ansiktsform! Kör! Så fräscht att även börja om lite med håret.

 2. Emelie skriver:

  Jag har bokat klipptid om två veckor för att klippa av mig håret. Så pepp!

  1. Engla skriver:

   Åh underbart!

 3. K skriver:

  Små små babysteg… vilken lycka för mig när jag efter två år orkade mig till gymmet igen. Förvisso bara lätt cykling på rehabcykel, men ändå! Du måste ge dig själv tid att läka… visst var min dotter ledsen när jag inte orkade med badhus (för mycket ljud), eller orkade engagera mig i hennes handboll osv.. men nu är jag ju såå mycket gladare, piggare och lyckligare. Det var tufft då. Att säga nej. Att bara vila vila vila. Men så värt!

 4. Therese skriver:

  Om du klipper en riktigt kort page så blir det verkligen kors i taket hihi! Känns som om jag läst det här massor med gånger men det brukar aldrig bli så 🤔 Väntar dock med spänning, då jag tror det skulle blir väldigt fint! 💇‍♀️👌

  1. Johanna skriver:

   Tänkte exakt samma!
   Du skulle vara så jäkla snygg i kort page, Engla! Och det är bara hår… det växer ju ut!

   1. Engla skriver:

    Ja jag vet och mitt hår skulle må så mkt bättre av ett rejält klipp!

  1. Engla skriver:

   Jag har ju faktiskt haft ganska kort i flera omgångar. Tänker mig dock det lite lite kortare än så denna gång 🙂

 5. Amelie skriver:

  Jag är varken utmattad eller utbränd men när jag har läst om dina helger de senaste åren så känner jag att aldrig skulle orka med det tempot.😌

  1. Linda skriver:

   Jag är utmattad och förstår verkligen inte hur man kan orka med så mycket och ändå säga att man är utmattad.. det förminskar sjukdomen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..