TORSDAG

 

Innehåller annonslänkar

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Fick hem dessa energidrycker från Carolina Gynning i ett pressutskick och lyckades även vinna ett likadant kit innan jag fått hem dessa. De har jag dock inte fått ännu men blev så himla glad som du kanske såg på stories förra veckan. Haha hur ofta vinner man något?
Jag tycker om att ta en energidryck vid träning ibland om jag inte druckit kaffe eller behöver en extra skjuts. Är dock otroligt koffeinkänslig så dricker väldigt små mängder kaffe nuförtiden. Den gula smakar lemonade och den rosa passiongsfrukt & mango. Jag tycker den gula var godast. Fräsch och syrlig. Den rosa kändes lite besk.

Torsdag idag och idag får det bli träning. Ben & rumpa på schemat samt lite mage. Egentligen kör jag ett program nu där det är ben/rumpa måndag, onsdag och fredag men pga. sjukdom blir det lite special denna vecka. Imorgon rygg, lördag ben & rumpa och söndag armar/axlar. Det får bli den nya planen för veckan.

Tack för fina & vettiga kommentarer under detta inlägg. Ni är så fina! Och jag vet att de flesta av er är just det ♥ Jag vet ju att alla människor förhoppningsvis har något sorts vett i sig, men alla kan inte föra sig och det kan ju inte heller vara lätt för dem som inte lärt sig det. Det är dock aldrig försent. Man lär sig under hela livet och makten är ens egen.

Önskar dig en fin torsdag! Kram/E

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..