VARFÖR BLOGGAR JAG?

 

Den här bloggen har funnit i ja jag minns ju faktiskt inte ens. Är det 15 år i sommar?! Och varför bloggar jag fortfarande?

Ja det är en fråga jag ställer mig allt oftare. Jag föredrar jag blogg framför både Youtube och Instagram för jag tycker om att skriva och fota. Jag tycker om att dela med mig av vissa delar av livet och jag tycker om att inspirera och tipsa och ha en dialog med er. Många av er känns ju som mina vänner! Men jag vet också att bloggen har ett slut och kanske är det imorgon, nästa vecka eller om ett år. Jag har prioriterat om så mycket i mitt liv och har inte skrivit om ens 10% här. För det är ju min resa.

Då jag jobbar heltid med helt andra saker än sociala medier så uppdaterar jag när tid och inspiration finns. Ibland blir det knappt en inlägg om dagen och ibland fler. Jag får inte betalt för att blogga och har oerhört få samarbeten. Jag använder annonslänkar ibland när jag tipsar om plagg eller visar upp mina outfits och kan på så vis tjäna en viss procent vid ett eventuellt köp. Däremot är det helt gratis att läsa min blogg och jag tjänar inga Bianca Ingrosso-summor av att lägga min tid på mina sociala medier. Jag gör det för att JAG tycker om det. Som min lilla hobby. Men ger det mig negativ energi väljer jag att sluta. Precis som du kan välja att inte läsa om du tycker att jag inte är trovärdig.

Jag mår inte bra av elaka kommenterar eller kommentarer som skriver att jag ljuger eller att jag inte är trovärdig för att jag i ena stunden prylbantar och i den andra tipsar om fina vårplagg då jag fått flera önskemål om just vårskor och vårmode. Det har dessutom alltid varit en del av bloggen. Hur JAG lever mitt liv och applicerar prylbantning och minimalism, det är något jag jobbar för fullt med just nu och det hoppas jag att kunna visa mer av om någon vill bli inspirerad. Kom bara ihåg att DU kan bara utgå från dig själv och ditt liv. Att leva mer minimalistiskt ser oerhört olika ut för var och en av oss. Jag kan berätta mer om min resa framöver. Om jag vill. För alla taskiga kommenterar blir det dock motsatt effekt och jag vill än mindre vara personlig här. Jag är otroligt mottaglig för andra energier och jag behöver inte det här också. Vilket leder till ännu ytligare inlägg. När du skriver en kommentar är det precis som du skulle säga den framför personen du skriver till. Tänk ett varv till. Vet du hela bilden? Har du med det här att göra och kommer personen i fråga bli hjälpt av att höra vad du har på hjärtat eller är det mest för att du mår dåligt och vill trycka till personen i fråga?

Jag som är en högkänslig person är såklart egentligen ingen bra influencer. Men någonstans känner jag att alla borde få synas och höras. Jag vill, och jag försöker gå åt en ny riktning vad gäller mina sociala medier för jag kan inte känna igen mig alls bland andra influencer.

Alla kan inte gilla mig eller det jag gör. Men alla kan visa respekt mot varann och vill man komma in här och följa mig önskar jag att man beter sig och tänker steget längre innan man postar en kommentar.

Kram/E

 1. annelie skriver:

  Tycker du har en av de ärligaste bloggarna, fortsätt vara DU!❤
  kram Annelie

 2. Kajsa skriver:

  Jag är också högsensitiv och tänker att vår svaghet också är vår styrka. Ingen kan skriva så nyanserat och reflekterande som en högsensitiv person och det är därför din blogg är den enda jag följt i tolv år utan att tröttna.
  Sedan måste du så klart välja det som ger energi och sätta dig och barnen först, även om det skulle bli ett tomrum för alla oss som älskar din blogg.
  Förövrigt har jag egen häst (fast mindre häst-tokiga döttrar än din) och väntar bara på att du också ska bli häst-frälst! Hästar är så bra avkoppling för en skör skäl.

 3. Jas skriver:

  Vad fint att du tar dig tillfälle att reflektera. Måste vara skönt att skriva av sig. Gillar bloggen som den är å fattar att du skriver när det går med ‘nya’ kontorsjobbet. Läst från start och är med fortfarande. 💜

 4. Har följt dig sen du var gravid med Jolie <3 Tycker du känns ärlig och mänsklig på något sätt, sårbar och känslig vilket ger mig mycket igenkänning. Många influencers idag är så fast i att hålla en fasad uppe vilket jag har svårt för. Jag tycker om att du bryr dig om utseende och mode trots att du inte alltid mår på topp, jag känner igen mig mycket i det också. Man vill känna sig fin för det gör att man mår bättre! Sen älskar jag att du och din familj är så nära varandra, precis som min familj. Ja perfekt kombo helt enkelt! Förstår om du blir less… Det hade jag också blivit. En negativ kommentar och jag skulle bli helt förstörd. Men försök att se alla positiva kommentarer, för dom är sååå många fler här inne!! Ta hand om dig <3

 5. Helena skriver:

  Har ju följt din blogg i 13 år nu här i vår . Började följa den då du och R reste till New York . Minns det för min man och jag fick en massa bra tips då vi också åkte till New York några månader senare . Tycker om din blandning som du har på din blogg . Kul också att följa ert liv , även om jag fattar att det är en liten del du såklart visar upp . Tack för alla bra tips och inspiration du ger och gett under alla år. Kommer att följa dig så länge du känner att du vill blogga . Ha en riktigt fin helg. Kram kram 🥰🌷

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..