TRE ÖNSKNINGAR PÅ EN GÅNG

 

Innehåller annonslänkar

PicMonkey Image

1. Träningsjacka. Som jag vill bära till vardags också i vår. Hur snygg? Älskar detaljerna på Stella McCartneys variant!

2. En sweatshirt som är oversize är bland det snyggaste jag vet. Denna bär jag gärna till både jeans, tights eller över träningsoutfiten på väg till gymmet!

3. Den perfekta t-shirten enligt mig har en lite lösare ärm, smickrande, lagom tunt material och rund halsringning. Jackpock på denna!

Kram/E

 1. Therese skriver:

  Jag försöker lära mina barn att alltid vara snälla och ödmjuka. Man behöver inte gilla alla eller tycka lika men man ska alltid visa andra respekt.

  Engla din blogg är fin och ärlig. En härlig blandning av inspiration och vardagliga livet. Som jag gillar att läsa om.
  Stor Kram!

 2. Du bör lyssna på boken en gång till om du tror att det är att prylbanta.

  1. Engla skriver:

   Om jag tror vad är att Prylbanta? Tycker det är helt otroligt fascinerande att flera av er tycker så mycket och inte har förmågan att se längre än det ni vill se. Har du läst boken?

   1. Vi ser vad du visar upp här på din blogg vilket är konsumtion i överflöd.

 3. Maja skriver:

  Jag tycker också om dina inlägg och kikar i stort sett in dagligen. Jag läser inte många bloggar och det är helt enkelt för att det är för mycket samarbeten i de flesta bloggar numera. Jag förstår pengaaspekten i det hela men min tid är ju pengar för mig så då väljer jag helt enkelt att koppla av med de bloggar som, för mig, känns trovärdiga (ironin va?). Din blogg, och du, känns som om jag småtjattrar med en vän. Det är personligt blandat med lättsamt och lite djupare. Vi har också perioder av rensning samtidigt som vi kan strosa på stan och fönstershoppa, och ibland shoppa. Det är inte motsättningar i min värld. Vi pratar om ytliga saker, som hudvård och färg på naglarna, och djupare saker som utmattning och relationsproblem (det senare läser jag inte mycket av i din blogg iofs, vilket jag tycker är bra eftersom det lätt blir för privat). Blandningen, det är det som är livet.

  Jag trodde att det här med att influensers ska vara troooovärdiga var 2019 års modeord, tillsammans med kränkt. Men jag hade visst fel… Att kalla någon för icke trovärdig på sättet som Louise gör blir så oerhört fånigt eftersom det är att kräva att ni, människorna bakom bloggarna, ska vara maskiner istället för komplexa människor som kan hålla två tankar i huvudet samtidigt. Jag tror att de som skriver just så ställer oerhörda krav på sin omgivning, utan att själva någonsin se sina egna fel och brister. Jag tror dessutom att de är sjukt jävla tråkiga människor att umgås med eftersom allt måste vara svart eller vitt utan några nyanser där emellan. Men det är bara vad jag tror.

  1. Engla skriver:

   ❤️❤️❤️

 4. Linda skriver:

  Älskar din blogg med alla tips och roliga inlägg. Läser varje dag ❤️
  De som inte gillar det du skriver behöver ju inte fortsätta följa din blogg. Svårare kan det ju inte vara. 🤷‍♀️

  1. Engla skriver:

   ❤️❤️❤️🙏🏻

 5. Hej! Jag älskar din blogg o ditt jordnära o omtänksamma sätt. Fortsätt skriv som du gör o försök strunta i de negativa kommentarerna. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..