VÅRENS SNEAKERS

 

Innehåller annonslänkar

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Rosa sneakers från Adidas – HÄR

Med tanke på det milda vädret så behöver vi inte vänta till mars, april innan vi börjar bära snygga sneakers igen. Det är bara att börja nu! Fick en önskan om att tipsa om snygga sneakers och till min, och er hoppas jag, stora glädje finns det ett enormt utbud! Svarta, vita och beige sneakers är mina favoriter men så är det väldigt snyggt med färg också. Speciellt om man för övrigt bär en neutral färgskala.
Jag menar godbitarna ovan från Adidas hittade jag och Jolie när vi spanade på skor till henne, så det blev faktiskt ett köp även för mig. Finns inget skönare än sneakers!

PicMonkey Collage

HÄR / HÄR / HÄR
HÄR / HÄR / HÄR

Chunky-trenden fortsätter dominera och jag älskar den rejäla skon då man får lite mer sula och det känns mer bekvämt att gå i. Den nätta skon är ju en klassiker och fungerar såklart alltid. Adidas, Nike och Reebok har ju alla  många nätta varianter. Kram/E

 

  1. Kamilla skriver:

    Jag gjorde sneakers premiär igår i nya skor. Alltid lika härligt även om det känns knasigt att det är vår i februari. Många fina du tipsar om

    1. Engla skriver:

      Ja det kan ju fortfarande bli vinter men känns mer som att våren är på väg ✨

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..