MIN STIL

 

Jag har efter min stora garderobsrensning, och ja rensning av hela hemmet och livet (då drastisk haha) insett vad jag verkligen gillar och har för stil. Och ser fram emot att hålla fast vid den och inte spreta iväg för mycket.

Min stil skulle jag säga är klassisk/skandinavisk med inslag av sportigt. Och mina basfärger är svart, beige, creme, khaki & vitt. Jag älskar också färg och mönster men mer som komplement till en annars stilren look och får ju dessutom leva ut det när jag tränar, där jag gärna bär mer färg.

MIN STIL

Sparade ner dessa looks från Pinterest som verkligen visar så fina och enkla looks som är lätta att matcha och styla på olika vis från även min garderob.

Stil: Jag gillar det enkla, klassiska till vardags. Skinnbrallor, jeans, boots, en fin kappa eller skinnjacka, mjuka cashmeretröjor. Bekvämt men ändå snygg. Till fest gillar jag en fin blus, kavaj eller en klänning och heels.

Färger: Svart, beige, creme, vitt, khaki

Nyckelplagg: Mom-jeans, den vita skjortan, sneakers, kashmirtröjan, midikjolen och kappan

Ytterplagg: Kappa, en oversize kavaj

Skor: Sneakers, sandaler, pumps

Accessoarer: Kashmirmössa, solglasögon, guldhalsband, små örhängen, guldklocka och ett enkelt armband.

Väska: Svart eller beige crossover-modell

På önskelistan: Ett par mellanblå mom-jeans från Levi´s, en beige kortare kappa, en vit eller beige väska.

Wishes

Jeans / Kappa / Väska

 1. karin skriver:

  Sandra och Anna.
  Tror ni inte att man kan göra både och ? Att det ena inte utesluter det andra. Att man kan shoppa lite och rensa lite, äta nyttigt på vardagar och lite extra gott till helgen, köpa mindre kött men äta en biff ibland, träna och släppa ibland, ha våldsamt sex med piskor och ändå vara en bra mamma ?
  Fundera ett varv över om det inte är ni som borde lägga energi på erateget beteende istället för att hitta fel hos andra. Och ser ni ändå inte min poäng är mitt råd att helt sluta läsa bloggar som provocerar er. Så kanske ni kan slippa ta benzo på kvällarna. För att vara lite väl hårt sagt av mig. Sorry, men ibland räcker det inte med att viska.
  Du är bra Engla!
  Trevlig afton

 2. Sara skriver:

  Åh kappan var UR SNYGG! 🤩

 3. Sandra skriver:

  Hur går det egentligen med allting som du du lovar via din blogg men inte lyckas att hålla? Det är väl snart ingen som litar på dina ord längre tänker jag?

  1. Engla skriver:

   Allting som jag lovat? Påminn mig gärna för minns inget 🤔😩

  1. Anna skriver:

   Håller med dig Sandra. Tröttsamt med dessa sporadiska PK inlägg om mindre konsumtion från den som inte har annat i livet än shopping.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..