FEBRUARI

img_6466

Måndag vecka 06! Välkommen februari ♥

Jag sov så dåligt inatt så känner mig riktigt trög idag. Hjärnan vill inte riktigt fungera. Så det blir en lugn dag efter jobb. Kanske ett träningspass med R om jag orkar, annars bara mys hemma med barnen. Läxläsning och så ska jag laga några plagg som behöver sys. Har rensat klart min klädkammare och det känns så härligt! Så fint och fräscht där nu! Kommer bilder såklart : )

Önskar dig en fin vecka! Kram/E

  1. Usch vilken jobbig start på veckan, hoppas din dag blev bra ändå. Jag ska också träna på eftermiddagen. Med löptestsega ben…. Ser inte fram mot mot det men snart ska jag göra omtest så måste träna ändå. Fotbollsdomare får aldrig fritt….

    1. Engla skriver:

      Jag ställde in dagens träningspass. Ska vila ikapp mig. Hoppas det går bra för dig <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..