ANNONS

BUDGETPRODUKT SOM FUNKAR

/

I samarbete med Lyko, innehåller annonslänkar

the-ordinary-aha-30--bha-2-peeling-solution-30ml-2328-117-0030_1

Blev tipsad om denna peeling med syra från The Ordinary i höstas och gjorde slag i saken nu. Priset på 89:- känns ju nästan avskräckande då det känns för billigt för en grym produkt? Men jag är otroligt nöjd och förstår hyllningskören. Den ska användas en, max två, gånger i veckan på torrt och rengjort ansikte. Låt sitta mellan 3-5 minuter (högst 10 minuter) och skölj sedan av innan du smörjer in dig med serum och nattkräm. Det sticker till och bränns lite svagt, och jag gillar ju när det känns att det händer något. Huden känns ren och klar efteråt och som att den får en helt ny lyster. Perfekt att använda nu innan vår och sommar för sedan ska man vara försiktig med sådana här produkter, liksom retinol, när solen är stark.

Jag använder denna varje söndag så kan visa på stories ikväll hur härlig man ser ut i den haha. Kram/E

3
23

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00