VI FORTSÄTTER

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Min nya kompisar till gymmet 💪🏼😍 Beige, vitt och neonrosa!

Helgen spenderas här med fortsatt rensande och vi har idag varit till tippen två svängar. Alltså vi rensar igenom allt som vi samlat på oss sen vi flyttade hit för 12 år sedan. Det är otroligt befriande att gå igenom allting och skapa plats och ordning i alla vrår. Min dröm är ju att när våren kommer få ägna mig åt trädgården och där göra en härlig och lättskött oas för hela familjen. Så nu får vi kämpa på med detta tills att alla rum är klara.

Ikväll blir det bastu och mello! Hörs mer imorgon ❤️ Kram/E

 1. Nina skriver:

  Vart hittar jag din fina matta? 🙂

  1. Engla skriver:

   Furniturebox 🙂

 2. Nancy skriver:

  Alltså känslan efter att man rensat…Som en fröjd för själen 🥰🙏🏼
  Jag fick ryck igår och rensade och städade ur kyl/frys och skafferi, 4 påsar slängde jag 😳
  Har gått igenom det mesta här hemma faktiskt, har nåt skåp och lådor kvar OCH förrådet 😅 men snart så!

  Ha en fin söndag ☀️
  Puss å Kram

  1. Engla skriver:

   Åh så härligt! Ja man får ett inte lugn 🥰🙏🏻 Puss & kram

 3. En fråga, vad gör ni med alla saker ni gör er av med? Är i stort behov av att rensa här hemma också men det är så svårt. Mycket saker som gått i arv och som betyder väldigt mycket för oss men som vi inte har användning av. Säljer ni på tradera/blocket, lämnar till hjälporganisationer eller kastar ni? Låter skönt med ordning i hemmet… Just nu har vi kaos i vartenda utrymme här hemma och det skapar även kaos på insidan känner jag 🙁

  1. Engla skriver:

   Ja det blir ju kaos på insidan med och mer än vad man tror. Jag fick med mig många tips från boken Prylbanta, så värd att lyssna på! Ett förråd fullt av arvegods och sådant man inte använder gör ju ingen gladare. Minnen av älskade personer sitter ju inte i saker. Och är det någon pryl du älskar extra mkt, använd den/låt den stå framme.

   Vi slänger det som är förstört eller utan värde. Gett bort massor (finns flera lokala hjälporganisationer) och så säljer vi sådana ting som är mer av värde på köp- och sälj-sidor.

   Kram

 4. Sara skriver:

  Kom ihåg att vila också. ❤️

  1. Engla skriver:

   Det gör jag ❤️ Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..