ETT NYTT LIV BÖRJAR NU

I samarbete Nextory

Lyssnar just nu på Prylbanta och det är som terapi för mig! Kloka tankar och tips om hur vi kan leva mer minimalistiskt och miljömedvetet, utan att för det komma med pekpinnar eller dåligt samvete. Jag var inne på att rensa innan, mitt vanliga nytt-fräscht-år-rensning men fick ännu mer pepp och nyttiga reflektioner att ta med mig.

Boken har inspirerat mig så mycket att jag fått med familjen på att rensa hela hemmet, bit för bit. Vi vill ha mer tid tillsammans, och för träning och avslappning. Mindre tid för plock, städ och leta efter grejer vi inte minns var vi lagt dem. Att ha oordning eller saker vi inte behöver skapar faktiskt mer stress än vad man kan tro. Så nu tar vi låda för låda, rum för rum.

Tom. fredag 31 januari får du 30 dagars gratis lyssning hos Nextory. Ingen bindningstid.

Registrera dig HÄR och njut av denna bok eller tusentals andra titlar. Vi har alla i familjen en varsin app och kan lyssna visa samma konto 😊 Finns avslappning, godnattsagor, de nyaste titlarna för stora och små och massvis med hästböcker till Jolies glädje. Något för alla med andra ord.

Kram/E

 1. Maria skriver:

  Hej. Har rensat min lägnhet rejält och mår bättre. Det mesta till secondhand och annat till vänner. Tyvärr bakslag då många fina minnen försvann ang inbrott i källaren. Dom tog allt! Tipsa gärna om smink och inredning Älskar det Trevlig helg. Och kram.

  1. Engla skriver:

   Åh vad hemskt med inbrott 😔

   Det kommer tips! Kramar 💕

 2. Helena skriver:

  Har också läst och den är verkligen en bra ände att börja i. Har i ett par års tid jobbat med att skala av för att få mer av det viktiga i livet och det börjar verkligen ge resultat nu. Och alla gör ju på sitt sätt, det är det som är det fina – att man själv sätter en nivå som funkar och som man mår bra av liksom.
  Lycka till och hoppas vi får hänga med litegrann och bli inspirerade av din resa.

  PS. Författarna bloggar ju på minimalisterna.se men det har du säkert redan koll på 🙂

  1. Engla skriver:

   Ja det det fina, att alla kan göra på sitt sätt 💕🙏🏻 Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..