MIN STEGRÄKNARE

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Har nu använt min FITBIT Inspire i fem dagar och älskar den! Den har precis det jag sökte, stegräknare och klocka. En hel del andra funktioner också men inga jag använder i nuläget. Jag råkade somna med den på inatt så den klockade sömnen. Det gör mig bara stressad för sov lite för lite, vaknade en gång och var orolig 9 gånger enligt klockan. Känns lite överkurs. För mig blir det en stress.

Stegen däremot gör mig pepp och jag är bättre på att få in mer vardagsmotion. Bara att gå till gymmet eller jobbet, ta en extra omväg etc. gör mycket. Kunde tycka det var så kort bit att det inte räknades förr, men alla bitar små blir tillsammans mycket. Och från att tänka att det var ”jobbigt” om jag glömde en grej på övervåningen ser jag nu till att gömma något för att springa upp för trappen några gånger extra haha.

Jag laddade den i torsdags och den har fortfarande 53% kvar idag tisdag 😃💪🏼

Kan varmt rekommendera denna modell! Jag gav 699:- för min och köpte guldarmbandet separat. Tycker den är supersnygg! Viktigt 😍 Jag menar kan man få funktion och yta samtidigt väljer man ju det 💪🏼

Kram/E

 1. Hej!

  Skulle också vilja veta var du hittat skyddsglaset med guldkant 😊
  Superfint! Har googlat men hittar inget i guld…

  1. Engla skriver:

   Åh vad många som undrar 😍 Letar upp idag för verkar bli vab här 🤒❣️

   1. Malin skriver:

    Hej. Man blir lite ledsen när så många undrar om glaset till stegräknaren o du aldrig svarar oss😔

    1. Engla skriver:

     Men jag har ju skrivit ett helt eget inlägg om det med länk

     1. Malin skriver:

      Förlåt mig😭 det har jag helt missat !

 2. Anna skriver:

  Hej Engla!

  Jag skulle också jättegärna veta var du hittade skyddsglaset. Har också letat men inte hittat!

  Mvh Anna

 3. Louise skriver:

  Jag är också nyfiken, jättesnygg 🙂 Kram

 4. Sanna skriver:

  Vart har du köpt skyddsglaset? 😊

 5. Maria skriver:

  Hej igen, vad synd att de inte berättar vart du köpt det fina armbandet och skyddet. Förstår inte varför. Tråkigt i alla fall när vi är så många som undrar.

  1. Engla skriver:

   Ska kolla upp! Har inte haft tid 💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..