ANNONS

FYLLT PÅ I BADRUMMET

/

Innehåller annonslänkar för NordicFeel

img_9720

Det var dags att fylla på med några favoriter i badrumsskåpet efter rensning. Hur ofta städar och rensar du förresten ditt badrumsskåp? Jag gör det bara en gång per år och det fungerar rätt bra om man har ordning. Det är ju bra att gå igenom och ta bort gamla solskydd, krämer som är slut osv.

– Jag fyllde i alla fall på med min favoritlotion från Biotherm. Den doftar så fräscht av citrus att jag alltid får lite sommarkänsla av att smörja in mig med den. Kan ju behövas i januari.

– Primern från Peter Thomas Roth är en favorit jag upptäckte i höstas. Gör att sminket är lättare att applicera och dessutom sitter sminket bättre.

– Mascaran 38 ° från Sensai är ju min favorit long time och jag hoppas den aldrig slutar att tillverkas!

– Mitt micellar-vatten var slut så nu testade jag denna från Filorga. Perfekt att använda efter rengöring när man burit smink för även om man tror man är ren är det alltid rätt mycket smink kvar. Denna tar bort allt och gör att serum och nattkräm sjunker in i huden bättre.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

0
21

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00