ONSDAG

 

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Fångade denna fantastiska solnedgång igår på väg ut till Viking. Magiskt minst sagt!

Onsdag idag och i eftermiddag ska jag till frisören för att fräscha till håret. Efter det ska vi storhandla mat. Jag hoppas hinna hämta ut min aktivitetsklocka idag också. Fått avi om att den kommit : ) Ska bli spännande att se om det fungerar. Jag har varit lite bättre på att ta med telefon nästan hela tiden nu, bara för att registrera alla steg och det visar sig ju att jag går rätt mycket ändå, vilket gör mig pepp och mer nöjd än tidigare då jag ofta tänkt att jag inte tränat tillräckligt. Många får ju till vardagsmotion på jobbet tex. eller genom att hämta/lämna barn på förskolan etc. Jag gick ju aldrig så mycket som när barnen var små.

Ikväll ska vi se ett nytt avsnitt av Hamilton och käka Ben & Jerry´s. Längtar redan : ) Hoppas du har en fin dag! Kram/E

Dagens känsla: Lite ledsen utan att veta varför
Dagens träning: Kondition & styrka

 1. Lotte skriver:

  Hoppas du blir nöjd med din klocka, jag klpte ju min i helgen och jag går ju mkt mer än jag trodde 🙂

  1. Engla skriver:

   Åh härligt 😍👍🏻 Ja men man gör nog det!

  1. Engla skriver:

   Jaa otroligt 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..