ANNONS

BEAUTY PILLS

/

I samarbete med Lyko, innehåller annonslänkar

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

I somras skrev jag om dessa vitaminer och nu i vinter gjorde jag slag i saken och testade tre sorter. Så här års känns det ju som man har brist på allt! Och det är inte lätt att få i sig allt genom kosten. Jag tror inte på att ta tillskott alltid, snarare som ett komplement när man känner att det behövs. Just nu käkar jag

Tan Bombz – förbereder huden för solen
Beauty Bombz – för hår, hud och naglar
Hair Luxious – för håret

Som jag nämnt tidigare har mitt hår känts så risigt senaste tiden pga. stress och magkatarr. Åt Priorin ett tag under hösten men märkte ingen skillnad alls efter 3 månader så nu testar jag dessa istället och märker redan nu efter en månad en annan lyster i håret. Hair Luxious innehåller 8 typer av B-vitaminer tillsammans med massor av andra bra ingredienser. Värt att testa! Utöver dessa käkar jag D-vitamin varannan dag.

Kram/E

15
17

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00