BEAUTY PILLS

 

I samarbete med Lyko, innehåller annonslänkar

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

 

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

I somras skrev jag om dessa vitaminer och nu i vinter gjorde jag slag i saken och testade tre sorter. Så här års känns det ju som man har brist på allt! Och det är inte lätt att få i sig allt genom kosten. Jag tror inte på att ta tillskott alltid, snarare som ett komplement när man känner att det behövs. Just nu käkar jag

Tan Bombz – förbereder huden för solen
Beauty Bombz – för hår, hud och naglar
Hair Luxious – för håret

Som jag nämnt tidigare har mitt hår känts så risigt senaste tiden pga. stress och magkatarr. Åt Priorin ett tag under hösten men märkte ingen skillnad alls efter 3 månader så nu testar jag dessa istället och märker redan nu efter en månad en annan lyster i håret. Hair Luxious innehåller 8 typer av B-vitaminer tillsammans med massor av andra bra ingredienser. Värt att testa! Utöver dessa käkar jag D-vitamin varannan dag.

Kram/E

 

 1. Milo skriver:

  Trodde jag hade brist på något då mitt hår blev så risigt. Det visade sig vara diabetes. Så nu hoppas jag på fint hår igen!

  1. Engla skriver:

   Åh men stackare! Hoppas du mår bättre nu 💕

 2. Sara skriver:

  Har du provat silicea? Vet iofs inte hur mycket de gör för huden och håret. Men de är sjukt bra för min ibs-mage. Klarar mig inte utan dem!

  1. Engla skriver:

   Åh jag har ju också ibs så kanske värt att testa. Äter du dem alltid?

   1. Sara skriver:

    Ja, slutar jag så blir ibs-besvären värre igen efter 1-2 veckor. Hittade tipset på något forum för flera år sedan och har ätit sen dess. Gör att jag inte är lika känslig mot vissa livsmedel som jag annars inte alls kan äta (typ vitlök, vattenmelon och mango). 😃

    1. Engla skriver:

     Åh ska testa jag med! Tack för tips 😍

 3. Anna skriver:

  Du kan inte räkna med att få resultat av Priorin på bara 3 månader, ge det minst dubbelt så lång tid…. Och som en annan skrev, du förlorar bara din trovärdighet genom att skriva att du har fått glansigare hår efter en månad. Även om du kanske har fått det så har det inget med något piller att göra.

 4. Håller med om att det kan vara svårt att få i sig allt via kosten. Jag tror på att cykla kosttillskott. Det vill säga att köra i perioder. Just nu kör jag 750 gram magnesium varje kväll. Gör gott för sömnen och för magen.

  1. Engla skriver:

   Ja men precis! Beroende på årstid och mående helt enkelt 🙂

 5. Amelie skriver:

  Det är helt omöjligt att piller kan ge ”en annan lyster i håret” efter en månad. Hur tänker du att ett piller kan påverka det redan utväxta håret?🧐

  1. Engla skriver:

   Jag har haft så torrt hår en lång period men det har blivit mycket lenare och glansigare nu 🙂

   1. Amelie skriver:

    Ja det tror jag på, att ditt hår blivit bättre, men det beror definitivt inte på att du ätit piller 1 månad.

    1. Engla skriver:

     Nej det visar sig nog inte förrän mot vår och sommar men mycket värt att ha glans igen och känna att det inte går av 😩

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..