ATT LYSSNA

 

I samarbete med Nextory

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Herregud, nästan så man behöver solbrillor snart! Åh ljuvliga sol, tack för energiboosten! Jag har försökt komma ut och gå lite mer nu, då det är en riktigt bra medicin för ja alla människor såklart men extra viktigt nu då jag behöver komma i bättre balans. Friskluft och motion gör mig så glad och energisk! Ibland går jag nästan en timme, och ibland bara 10 eller 20 minuter. Har tänkt att 10 minuter gör väl ingen skillnad, men jo det gör det! Det är helt klart bättre än att inte gå alls, inte sant?

Jag tycker om att bara gå och låta tankarna vandra emellanåt, men ofta behöver jag lyssna på något för att inte vandra för långt (höhö). Ljudböcker är ju det bästa som finns och hela vår familj lyssnar faktiskt på ljudböcker regelbundet. Så smidigt att vi alla kan logga in på mitt konto men fortsätta lyssna på sin bok via sin enhet. Enkelt och smidigt. Och ibland föredrar jag helt klart att läsa istället för att lyssna och då kan man enkelt väljs just E-bok istället.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Img 9673.png

Mikael Persbrandts bok lyssnade jag och Robin på varenda kväll i flera veckor. Man längtade verkligen efter att höra mer! Otroligt bra berättat, gripande, hemskt och jag fick en helt ny bild av Mikael. Lyssna eller läs, du kommer inte att ångra dig!

Img 9672.png

Den här boken, Prylbanta fick jag tips om i bloggen och jag kommer välja att läsa den för tror det kan vara många bra tips som jag då vill kunna gå tillbaka och kanske läsa igen och igen : )

Tipsa gärna om bra böcker här nedan! Jag lyssnar mycket på biografier, och gärna om bankrånare haha. Så spännande ju!

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Just nu så får du 30 dagars gratis lyssning/läsning hos Nextory om du signar upp dig HÄR och använder min kod Englas <—Du kan signa dig fram till sista januari för att få en gratis månad. Ingen bindningstid! För mer info se HÄR.

 

Kram/E

 1. Emelie skriver:

  Det finns en podd som heter Svenska rån, den kanske vore något? Eller maffiapodden 🙂

 2. Jag tycker du är klok som en bok Engla <3
  Älskar dina tips och inspo, att liksom 10 min
  är bättre än ingenting är ju så rätt tänkt, de lilla
  är bra 🙂 ska oxå försöka gå mer!! man älskar känslan.

  Älskar hur du stylat mössan !!! DU Ä G E R !!!

  1. Engla skriver:

   Fina du ❤️ Tack bästa Jennifer, DU äger ❤️❤️❤️

 3. Silvervägen..så bra! Eller böckerna av Emelie Schepp..

  1. Engla skriver:

   Tack för tips 🙂

 4. Anna skriver:

  Varför har du satt en ”Chanel”-brosch på mössan?😂

  Tipsar om Helikopterrånet. Sjukt bra!

  Lite kluven inför Persbrandt, dock väldigt utblottande och liksom naket skrivet. Sedan hela storyn om vad han valde att censurera inför boksläppet till allmänheten just i MeToo-tiden, jämfört med det exemplaret som recensenterna fick läsa skaver en hel del.

  Boken/böcker om Jonas Falk är också intressant. För att inte tala om klassikern Shantaram – galet tjock bok, men läsvärd.

  1. Engla skriver:

   Tycker det är fint med broschen 😊

   Helikopterrånet har jag lyssnat på 😊👍🏻 Tack för tips!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..