ANNONS

VECKA 04

/

Godmorgon vecka 04! Måndag morgon och jag vaknade riktigt pepp! Ser fram emot en rolig vecka, och så håller vi på att rensa här hemma vilket jag alltid tycker är skönt. Älskar ju ordning och reda! Tar lite i taget, är ju fortfarande inne på garderoberna men ska också ta tag i köksskåp, hall och tvättstuga. Men det kommer ta många veckor. Man gör lite här och lite där när jag känner för det. Lite som terapi. Barnens garderober behöver också rensas. Jolie rensade sin igår och killarna har dragit iväg så mycket på längden så vi behöver köpa massor av nytt.

Jag vill också rensa ur köksskåpen och få lite mer ordning och reda. Får ju denna känsla vid varje början av nytt år och jag skulle också vilja ha färre prylar så det är lättare att hålla ordning. Men tycker det är svårt. Fast kanske inte behöver vara det. Någon gång ska jag väl lyckas.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Nu kör vi måndag och det blir en PW, jobb, möte och bibblan med barnen i eftermiddag. Önskar dig en riktigt härlig start på veckan! Kram/E

8
35

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00