VECKA 04

 

Godmorgon vecka 04! Måndag morgon och jag vaknade riktigt pepp! Ser fram emot en rolig vecka, och så håller vi på att rensa här hemma vilket jag alltid tycker är skönt. Älskar ju ordning och reda! Tar lite i taget, är ju fortfarande inne på garderoberna men ska också ta tag i köksskåp, hall och tvättstuga. Men det kommer ta många veckor. Man gör lite här och lite där när jag känner för det. Lite som terapi. Barnens garderober behöver också rensas. Jolie rensade sin igår och killarna har dragit iväg så mycket på längden så vi behöver köpa massor av nytt.

Jag vill också rensa ur köksskåpen och få lite mer ordning och reda. Får ju denna känsla vid varje början av nytt år och jag skulle också vilja ha färre prylar så det är lättare att hålla ordning. Men tycker det är svårt. Fast kanske inte behöver vara det. Någon gång ska jag väl lyckas.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Nu kör vi måndag och det blir en PW, jobb, möte och bibblan med barnen i eftermiddag. Önskar dig en riktigt härlig start på veckan! Kram/E

 1. Elin skriver:

  Känner desamma som du, är sugen på att rensa och få iväg massa grejer som man inte behöver. Känns som vi bara samlat att på hög.. urvuxna kläder, vagnar, leksaker som barnen växt ifrån osv. Känns ibland som världens största projekt som aldrig kan bli klart. Tycker det kan vara svårt att få iväg grejer på tex tradera och blocket ibland.
  Har du nått bra tips för att komma igång ordentligt? (Känns som energin inte räcker till riktigt.. 😂). Skänker ni bort allt som ni inte slänger?
  Kram

  1. Engla skriver:

   Ja jag tror det bästa är att ta rum för rum eller snarare skåp för skåp. Det är ju så himla skönt efter! Vi ger bort en del och skänker till vägörenhet och resten säljer vi på tex. vår lokala köp- och sälj på fb. Kram

 2. Kamilla skriver:

  I söndags hade jag eller vi. Beroende på hur man nu ser på saken. En rensa dag på två av barnens rum. Så skönt när det blir städat ordentligt. Sonen ska bara gå igenom sin garderob och plocka bort det som han inte använder längre.

  Skulle också gett mig ut på en PW men annat kom emellan så det får bli nu till kvällen

  1. Engla skriver:

   Ja visst är det skönt när man väl ta tag i det, och speciellt efteråt 🙂

 3. Malin skriver:

  Att rensa är underbart! Jag lyssnade på boken Prylbanta i höstas, tycker att den ger tips och hjälp på traven 🙂 Jag är mitt i en flytt men när jag har bott in mig och fått med mig alla saker som legat i alla möjliga källarförråd, garderober och vind så ska jag göra en rensning för att se vad som verkligen behövs och vad jag kan rensa ut 🙂 tycker det är lättare när allt är på samma plats och man kan få njuta av att inte leva ur en resväska, så att man verkligen får en överblick och koll på allt!

  1. Engla skriver:

   Åh tack för tips! Perfekt att rensa också vid flytt när man liksom måste gå igenom allt.

 4. Lotte skriver:

  Visst är det härligt när det väl är rensat, jag älskar att åka till tippen haha. Här blir det vab för min del och gymmet ikväll när mannen kommit hem 🙂

  1. Engla skriver:

   Haha jag gillar inte tippen men skön känsla att rensa och få ordning!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..