RENSA

 

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Helg och sovmorgon! Det satt fint efter denna vecka med alldeles för lite sömn. Idag har jag grym träningsvärk efter gårdagens pass där det blev uppvärmning på bandet följt av ben, rumpa & lite överkropp. Så skönt att vara igång och vände det på mitt svajiga humör? Jajjemen! Det ÄR motigt att träna ibland, och speciellt när man sovit dåligt och inte fått till träningen på flera dagar. Då kommer jag alltid lite ur fas. Viktigt då att sänka kraven. Prio ett är ju att få sova. Har man inte sovit ordentligt är det ingen idé att ta ut sig stenhårt på gymmet men man kan alltid ta en kortare promenad för att få friskluft, köra att snabbpass på gymmet med bara få övningar eller köra lite intervaller för att få upp flåset. Då blir man piggare och känner att man är igång igen.

Jag ska ta en PW nu på morgonen och sedan fortsätta städa min klädkammare och skulle gärna gå igenom smink och underkläder också men tar det pö om pö. Så himla skönt att rensa så här i början av året och få mer ordning och reda.

Happy Lördag! Kram/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..