BESTÄLLDE DENNA KLOCKA

 

PicMonkey Image

Återigen, tusen tack för alla tips på en bra stegräknare & aktivitetsklocka! Det är en djungel minst sagt och jag har blivit så mycket klokare tack vare er input och fina tips!

Den som mest ser ut som den jag tänkt var Fitbits modeller där man kan byta armband och själva armbanden är inte dyra alls. Först tyckte jag de kändes lite för sportiga men i och med att man kan ändra och liksom bygga sig en egen modell blev jag alltmer förtjust i den. En följare på Instagram skickade bilder på sin Fitbit Charge 2 med guldarmband och den var supersnygg! För min del blev det istället en Fitbit Inspire då den var billigare och jag bara är ute efter stegen egentligen. Jag köpte den i svart och beställde sedan dessa armband till den samt ett skyddsglas med guldkant. Hoppas jag blir nöjd nu! Visar den när den dyker upp, förhoppningsvis nästa vecka. Så peppad : )

Kram/E

 1. Kamilla skriver:

  Men du vad snygg den med guldarmband var. Med anledning av kommentaren om stress och aktivitetsarmband så tror jag tvärtom om att ett sådant armband kan hålla nere stressnivåerna då man inte behöver tänka på när klockan läser av både puls, sömn, steg och allt vad det nu var.

  1. Engla skriver:

   Ja så tänker jag med, och kul att se hur mycket jag faktiskt går/rör mig egentligen som telefonen inte registrerar då jag inte har den med jämt. Tror klockan blir ett sätt för mig att känna mig mer nöjd och påminna mig om både rörelse och att varva ner.

   1. ELin skriver:

    Jag använder min klocka varje dag och sover även med den och det funkar som du säger, att jag kan se vad jag gör, mina resultat i löpningen och ofta att jag sovit bättre än jag tror. MEN, i sämre perioder av antingen fysisk sjukdom eller sämre psykiskt mående så blir det en stressfaktor att se hur lite jag rört mig. Då tar jag av mig klockan och tar en paus från den

    1. Engla skriver:

     Ja det låter sunt. Tänker också att jag kommer bära den när jag känner att den kan puscha mig, inte ge mig ytterligare stress.

 2. Sandra skriver:

  Varför behövde klockan vara billig? Du lägger ju tiotusentals kronor på kläder och skor och MINST det dubbla på väskor.

  1. Engla skriver:

   Haha att köpa en väska vartannat år är ju inte att jämföra. Jag tyckte att denna verkade minst lika bra som de dyrare alt. och vill ju bara är två funktioner så känns onödigt att betala för mer.

  1. Sara skriver:

   Haha, vad konstig kommentar. Bara för att man lägger pengar på något betyder inte att allt i livet också kan vara dyrt. Prioriteringar tror jag det kallas. 😂

   1. Engla skriver:

    Ja en otroligt vanlig kommentar faktiskt. Förstår att det kanske funkar för multimiljonärer men skulle man alltid köpa det dyraste bara för att (ja varför?) så känns det ju ganska osmart.

    1. Sandra skriver:

     Nu är det ju en aktivitetsklocka och inte ett par skor vi pratar om, en sådan klocka byter man ju inte ut varje säsong?
     Jag har inte skrivit att du måste köpa den dyraste,
     jag ifrågasatte bara varför klockan måste vara billig när du gillade Apple Watch bäst och sedan kan lägga enorma summor pengar på kläder, skor och väskor (ja, ja, vartannat år) varje år. Du köper även ett par Gucci-strumbyxor för 2000 kr…
     I mina ögon är det väldigt världsfrånvänt.

     1. Engla skriver:

      För mig är det inte värt att lägga 5000:- på en klocka om jag kan få samma funktioner och en lika snygg för 1000:-

      Gucci-strumpbyxorna kostade 900:- btw

      1. Sandra skriver:

       Ok, jag förstår hur du menar. Men tänker du likadant kring kläder, skor och väskor?
       Du kan ju onekligen få ”samma funktioner” och minst lika snygga skor från t e x ’Sko-punkten’ istället för Nike, Chanel m m.

       1. Engla skriver:

        Beror helt vad det är för plagg eller skor men du kan inte jämföra en designerväska med en från kedjorna. Det känns som en annan diskussion 😊

  1. Engla skriver:

   Ja eller hur! Hoppas den är bra nu också 😊

 3. Anneli skriver:

  Var försiktigt bara, känner att med din stressnivå över att hinna med allt så kan antal steg bli ytterligare en stressfaktor dvs ett måste att uppnå ett visst antal per dag.

  1. Engla skriver:

   Nej tvärtom, för att se vad jag faktiskt gör. Men uppskattar din omtanke 💕🙏🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..