BÄSTA KLOCKORNA FÖR STEGRÄKNING

 

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Hej fredag!

Tack för alla tips, här och på stories om en bra aktivitetklocka! Hade önskat en enkel och billig, men ändå bra haha men de billiga kanske bara är skräp? Jag skulle bara bli stressad av massa notiser och vill inte kunna svara på sms och dylikt utan helst bara se steg och tid.  Det verkar också vara svårt att hitta guldfärgade, alla är i roséguld vilket jag har lite svårt för. Man är ju kräsen också haha.

De jag fått tips om är i alla fall:

– Apple watch. Denna tycker jag är snyggast men också dyrast

– Polar Invite. Ser ut som en vanlig klocka med många funktioner

– Garmin Vivomove. Klassisk klocka i utseendet, många funktioner

– Fitbit. Liten och smidig

– Suunto

– Michael Kors

Vab idag också och denna sömnbrist har dränerat mig totalt. Knappt tränat denna vecka men nu tänker jag ta mig i kragen och dra av ett pass så jag får upp humöret. Blir så nere av både sömnbrist och utebliven träning, blir en ond cirkel. Önskar dig en grym fredag!

Kram/E

 1. Sara skriver:

  Jag tror man kan stänga av notiserna. Det kan man på min polar (M430). Men jag använder den bara när jag tränar pga ful och klumpig. 😂

  1. Engla skriver:

   Har beställt nu, blev en Fitbit inspire med guldarmband 🙂

 2. Elin skriver:

  Tips! Kolla på Michael kors smartwatch. Om jag förstått rätt kan du stänga av funktionen att den skickar aviseringar. Och att man endast använder stegräknaren. 🙂

  1. Engla skriver:

   Tack rara! Låter grymt!

 3. Lotte skriver:

  Vilken väljer du?

  1. Engla skriver:

   Fick bild på en fitbit med guldarmband på stories. Den ligger bäst till just nu 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..