EN SNYGG STEGRÄKNARE?

 

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Det här med att inte sova ordentligt gör mig lite koko minst sagt. Känns som att huvudet är dubbelt så stort som vanligt och jag blir helt yr. Jag tog en promenad igår kväll men var tvungen att ringa efter skjuts sista biten då jag höll på att svimma. Tycker annars att friskluft hjälper och piggar upp men skulle nog tagit en kort promenad bara.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

På tal om promenad och steg. Jag vet att min telefon räknar steg men jag ju inte den på mig hela tiden. Skulle vilja ha en SNYGG klocka med stegräknare. Behöver ingen avancerad utan vill faktiskt bara kunna se tid och antal steg jag tar per dag. Finns det sådana till bra pris? En som fungerar liksom som ett fint smycke samtidigt eftersom jag kommer bära den dagligen? Känns som en bra morot för att gå ytterligare lite i vardagen och faktiskt regga hur mycket jag går eftersom jag har en förmåga att tycka att jag inte tränat tillräckligt förrän jag har det svart på vitt. Jag fyller tex. i ett träningsschema på gymmet och blev förvånad över att jag faktiskt tränat 10 pass på 13 dagar. Har man inte antecknat det har det inte hänt : )

Kram/E

 1. Lotte skriver:

  Hoppas du får tips för jag är med ute efter en där jag kan koppla ihop med wellness-appen 🙂

 2. Laura skriver:

  Jag älskar min Fitbit och kan varmt rekommendera den för behoven du beskriver! Jag har modellen som heter Inspire HR som är en smal modell och även mäter pulsen. Man har koll på stegen (får även påminnelse via diskret vibration om att röra mig en gång i timmen), den kan automatiskt tracka träningspass och eftersom den mäter pulsen har man koll på sin vilopuls och sömnkvaliteten. I appen som hör till kan man även välja om man vill registrera sitt vätskeintag mm. Hade först tänkt mig en ”smartklocka” men kände mig stressad bara av tanken på sms-notiser mm så blev denna istället med bara klocka och hälsofokus. Så nöjd!

  1. Engla skriver:

   Tack för tips! Ja jag tycker också det låter stressande med massa notiser. Vill ju bara se stegen och ev. tiden 🙂

 3. Mimmi skriver:

  Garmin vivomove i vitt å guld har jag, super snygg å bra pris!

  1. Engla skriver:

   Tack för tips!

 4. Jag tycker sånt är jättesvårt att hitta, snygg stegräknare. Jag älskar ju mina klockor, de är som ett smycke. Och helst vill jag fortsätta använda de, man vill inte ha märkesklockor som bara ligger där och dammar.
  Så om du hittar nått bra alternativ som stegräknare, hojta till! 🙂

  1. Engla skriver:

   Ja jag lovar 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..