BELLE´S BALANCE

 

Du kanske undrar varför mitt feelgood-konto heter

Belle´s balance?

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Belle är mitt allra första favoritnamn, från den älskade Disney-filmen Skönheten och Odjuret. Jag ville alltid vara Belle och kände igen mig så mycket i hennes kärlek till böcker och hennes sätt att vara. Hon var nog min första förebild. Jag ville att Jolie skulle heta Belle men jag och R var inte överrens och det blev till slut Jolie, dock med Belle (och Engla) som mellannamn.
Belle är för mig skönhet, styrka, intelligens, kärlek och mod. Det är helt enkelt ett namn som bara finns i mitt hjärta. Och Belle´s balance kändes så fint och rätt. Kontot handlar om välbefinnande, om att hitta rätt väg för sig, om att må bra, om pepp och styrka. Så då blev det helt enkelt så, @bellesbalance

Alla har en Belle inom sig. Och nu är det dags för min Belle att komma fram igen.

Kram/Belle (hehe menar Engla)

  1. Elin skriver:

    Min första mops hette Belle men hon dog tyvärr hastigt bara 6 år gammal :’( jag har alltid gillat namnet Belle för att jag älskade skönheten och odjuret som liten. Kram!

    1. Engla skriver:

      Tack rara 😊💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..