CITRUS FÖR HUDEN

 

Innehåller annonslänkar för NordicFeel

Apelsin3

Lite vinterboost för ansiktet! Jag gillar inte bara att äta citrus, det är ju också en grym ingrediens i skönhetsprodukter.

Här är några favoriter att fräscha upp ansiktet med. Sheet-masks från Pixi är några grymma favoriter som jag nästan alltid har hemma. Finns så många olika men jag gillar verkligen Glow Glycolic Boost som ger lite extra lyster och energi till huden. Vilket kan behövas så här i januari. Collagen boost är en mask jag annars använder då och då då det känns som den lyfter huden och ger en lite extra wow-faktor. Ett tips är att förvara dina sheet-masks i kylen.

Apelsin2

Helt ny produkt för mig är denna Vitamin mist som kan sprutas på i ansiktet under dagen, vare sig du har smink eller ej. Perfekt att pigga upp huden eller ge extra fukt. Du kan också ha den innan fuktkrämen för att stärka upp huden, eller spruta på direkt efter du sminkat dig för att sminket ska sitta bättre.

Apelsin

Exfoliating Cleanser från Clarins med små peelingkorn. Använder den då och då utöver min vanliga rengöring.

 

 1. karin skriver:

  Varför är det så många som måste göra allt i sin makt för att hitta minsta fel på saker hela tiden ? Vad driver er ? Har ni så tråkigt eller är ni egentligen missnöjda med något annat som gör att ni hellre hatar på nätet skyddade bakom skärmen ?
  Hur orkar ni ? Hur orkar du engla ? Jag skulle aldrig orka och jag får ont i magen. Särskilt de som är sådär passivt aggressiva med en kram eller smiley efter kritik. Jag blir totalförvirrad. Obehagligt.

  1. Engla skriver:

   Ja det tar energi men går jag ett varv till så förstår jag ju att dessa personer inte är så nöjda med sig själva/inte mår så bra. Klimatet på nätet har blivit riktigt dåligt och många letar hellre fel än inspiration.

 2. Mela99 skriver:

  Kombinerar du detta ned ’snigel slemmet’ du oxå älskar?

  1. Engla skriver:

   Ja snigel-produkterna är min vardagsrutin 😍✨

 3. Sara skriver:

  Vad synd att du mest gör reklam på din blogg. Det hade varit mycket mer intressant att läsa mer om erat liv etc. Jag förstår att reklam ger dig inkomst. Men med mer variation hade gett en mer intressant läsning. Förstår att det tar tid och energi att driva en blogg.

 4. Maria skriver:

  Jag kanske är helt blind, men det finns ju ingen innehållsförteckning för någon av produkterna på Nordin Feels hemsida? :/

 5. Amelie skriver:

  Hm citrus/orange extrakt är inte c- vitamin i den form där huden kan ta upp o ha nytta av. Men jag kanske missat nåt när jag läste om produkterna?

  1. Engla skriver:

   Nu har jag ändrat till CITRUS så slipper vi fler missförstånd 🙂

   1. Amelie skriver:

    Vad bra att du ändrade! För en beautynörd som mig är det viktigt att ingen blir vilseledd😊. C vitamin är dock en av mycket få ämnen i hudvård som har en dokumenterad effekt. Vill ni har resultat som syns så rekommenderar jag retinol, ceramider och c vitamin🤗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..