LIVET PÅ LANDET

 

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Igår åkte vi ut till Viking, jag och barnen efter att jag varit till vårdcentralen. Tog med oss fika och ett glatt humör. Viking välkomnade oss lika glad han och det blev en riktigt fin eftermiddag med nästan vårkänsla i luften. 10 grader och vacker himmel! Jag och killarna krattade i paddocken och Jolie red i nästan en timme. Vikings ägare Malin och hennes andra häst Trift kom förbi och kikade också : )

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

 

Livet på landet alltså. Så härligt för själen.

Idag har det varit skolstart för barnen och det var fullt ös direkt. Killarna kom hem med två läxor så det var bara att sätta igång. Till kvällsmål blev det fruktsallad för barnen och grön smoothie för mig. Även Enzo & Romeo drack lite. Så bra vitaminbomb med spenat, grönkål och ingefära mm. Känns ju rätt skönt att det är fredag imorgon. Skönt med lugn start på denna termin.

Kram/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..