ANNONS

HELGEN

/

Img 8699.jpg

Godisskålen åkte såklart fram igår efter grillade hamburgare till middag. Vi hade en sådan bra lördag! Jag vaknade med ångest och vet att motion alltid lindrar den men här måste jag också inse när det är en annan sorts ångest. Jag kände mig trött och sliten så kände att ett träningspass inte alls var bästa medicinen just då. Det blev istället en lugn dag med vila, proppade i mig nyttig mat och mycket vatten. Skrev av mig mina tankar, var kreativ och sysslade ju också med mitt nya instagramkonto @bellesbalance som verkligen är lite som terapi för mig.

Jolie var på ridläger hela dagen, Enzo & Romeo åkte hem till en kompis innan lunch och innan det var dags att hämta alla barnen och laga middag så tog jag och R ett lugnt men riktigt skönt gympass. Jag tränade rygg och mage samt lite rumpa.

Fantastiskt när det fungerar att lyssna på kropp och själ och ja min ångest var helt borta på eftermiddagen.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Godmorgon söndag! Sovmorgon idag till 08. Kändes skönt att unna sig det efter tre tidiga mornar : ) Nu blir det strax ett gympass innan vi styr upp denna dagen. Jag hoppas på bio, annars får det bli imorgon. Vi hörs under dagen! Önskar dig en riktigt fin söndag ♥

Kram/E

21
36

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00