BIO

PicMonkey Collage

Det blev bio idag! Lyckades hitta platser på eftermiddagsföreställningen av Frost 2. Barnen har inte varit superpepp på den filmen men jag tycker det hör till allmänbildningen att se alla stora Disney-filmer : ) Och vi gillade den! Robin sov i vanlig ordning halvvägs in i filmen men det gjorde han även när vi var på Sune haha.

Så vårt betyg då? De sjöng lite väl mycket och jag hade hoppats på en ny hit men det var ingen låt som fastnade extra mycket. Spännande och fin film i alla fall, helt klart. En del skratt blev det, och jag grät till en scen. Vi ger den 3/5 poäng.

Kram/E

  1. Jag tänkte också på det att det var väldigt mycket sånger i filmen. Men jag gillade den ändå och dottern kan knappt vänta på att den kommer ut på dvd….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..