NYTT INSTAGRAMKONTO

 

87bc8fb3e17ca479d20923f982337e02

Godmorgon lördag!

Tredje dagen som vi ställt klockan på strax efter halvsju. Jolies sista dag på ridlägret. Idag kom jag knappt upp, gaah. Men Robin skjutsade iväg henne idag och här blir det en lugn dag. En promenad är planen, sedan ska det struktureras i garderoben, Jolie vill ha hjälp att sälja iväg och ge bort urvuxna ridkläder och så ska granen ut, jag vill läsa mina nya böcker jag lånat från bibblan mm.

Jag saknar en blogg och instagram där träning, kost och välmående finns med en bra blandning. Jag saknar ett ställe där jag kan kika in och få positiv pepp, en skön start på dagen. Hitta bra övningar och kunna relatera. Och då kom jag på att finns inte det får jag väl starta det själv : ) Jag får ju dessutom ofta frågan om att visa mina favoritövningar mm i bloggen och jag tycker det känns inspirerande att ha allt samlat på ett ställe. Kanske blandar jag in det i bloggen också, eller kör en renodlad hälsoblogg också men just nu kör vi på instagram där jag heter @bellesbalance

Jag kommer skriva om hälsa ur flera aspekter, om hur jag hittar balans i livet, hur jag tränar och prioriterar. Jag har ju redan varit på en bra plats vad gäller träning och välmående men just nu på en resa tillbaka dit och hoppas du vill följa med mig på vägen. 2020, det här är början på resten av mitt liv.

Kram/E

 

 1. Bubbel skriver:

  Men varför ett nytt konto? Detta är ju också en del av dig? Om du förändras och utvecklas så hänger din blogg och din insta med i den utvecklingen. Och genom att fortsätta med samma insta så blir det mindre stress för dig tror jag. Lycka till oavsett!

  1. Engla skriver:

   Tack 😊 Jag ville ha ngt nytt som bara handlar om hälsa och på ngt vis känns det lättare att uppdatera med det fokuset. Vet inte hur länge jag vill ha kvar englasshowroom ❤️

 2. Men du det finns ju massor med såna konton! Mitt insta är såklart givet: @hannafialotta! Träning, hälsa och pilates, allt utan pekpinnar. Sen kan du ju alltid kolla in min blogg för ännu mer träningspepp. 😀

 3. K skriver:

  Jag har följt din blogg troget i över tio år. Och jag har märkt hur mycket du älskar nyår.. älskar att vända blad och pratar mycket om nytt och fräscht och projekt och nya tag. Efter en stund verkar det dock svårt att hålla i rutinen. Och tro mig – jag är likadan! Men vad jag vill ha sagt med detta är att det kan vara farligt efter en utbrändhet att ha nya projekt. Att det faktiskt är just att INTE ha krav som är nyckeln till att komma igen. Och att det kan ta flera år! Risken är annars att de projekt man inte orkar fullfölja blir en ond cirkel av dåligt samvete och stress. Det går inte att få bort ångest genom att städa bort 2019. Eller genom att ”bestämma sig”. Det går säkert att lindra symptomen, men i slutändan måste man ta reda på VARFÖR man hamnar där om och om igen. I mitt fall var medicin och terapi räddningen. För dig kanske något annat. Idag vet jag att varken rakade ben eller ren diskbänk gör mig lycklig, även om det för all del är trevligt. 😊 För mig visade sig att lyckan satt i en skilsmässa, en ny utbildning och en flytt. Jag hoppas att det blir lika bra för dig så småningom, om än en mindre drastisk förändring kanske 😉 stort lycka till!!!

  1. Engla skriver:

   Vad härligt att du följt med så länge 😍

   Jag vet inte riktigt vad du menar med att jag inte håller i nya rutiner nu faktiskt? Att träna och sova mer och se till att jag tar mig tid för vila och återhämtning ser jag inte som ett ouppnåeligt mål, snarade ett livsnödvändigt ❤️

   Allt gott till dig och ett magiskt 2020 ✨

   1. K skriver:

    Svårt att förklara i text. Men typ som att du bestämmer dig för att vlogga och sen räcker inte tiden till kanske och så blir det liggandes. Kanske skapar sådant en liten inre stress? Jag vet inte men för mig var det så. Jag bestämde mig för än det ena och än det andra och när kraften inte fanns att fullfölja så blev det jobbigt. Det kunde vara allt ifrån jobbgrejer till typ pepparkakshus. Hoppas det var bättre förklarat. Och verkligen ALL lycka till dig 2020 🙏🏻

    1. Engla skriver:

     Ja vlogga fungerar inte i mitt liv även om jag tycker det vore kul, men det gör inget. Det är inte mitt jobb utan något jag kan strunta i. Med det sagt betyder det inte att jag inte fullföljer de planer jag satt och brinner för. Jag vet idag vad jag behöver för att må bra och jag kommer med all säkerhet göra för mkt ibland och fortfarande få dåligt samvete, men det är inte att misslyckas. Det är en del av resan. Jag har en lång väg framför mig, och det är ok. Jag är på väg åt rätt håll ❤️

  1. Jag tycker att det här var en jätteklok kommentar!!
   Jag tror det handlar om att vara sann mot sig själv och acceptera det fullt ut, även om det kanske inte är den version som önskas av sig själv.. men med det sagt, förändring är alltid möjlig men den måste vara grundad i ett genuint samförstånd med sig själv för att vara hållbar.
   Heja Engla, mig själv och alla andra ni som kämpar❤️

 4. Maria skriver:

  Vad tråkigt att höra att du är utmattad igen! Är du sjukskriven nu då så du får vila upp dig eller hur fixar du detta?

  1. Engla skriver:

   Nu har jag jullov och hoppas att våren ska bli bättre 🙏🏻

 5. ELin skriver:

  Styrkebyrån! Bästa insta och podd, grymma förebilder som har väldigt vettig inställning till livet

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..