POSITIVT TÄNKANDE

 

PicMonkey Collage

Tankens kraft är så stark och hur enkelt det än kan låta så är det inte alltid självklart att styra tankarna i rätt riktning. Jag som är expert på att oroa mig i onödan vet, men har bestämt mig för att verkligen jobba med mig själv i år. Och att tänka positivt när ångesten slår ner i bröstet och det är svårt att andas… Det är inte alltid lätt, men det är som träning. Man behöver öva och det blir med tiden lättare. Jag vill ju se på livet ljust och positivt, jag behöver det för att bli stark och vara stark. Och jag behöver se det ljusa, för att ta mig igenom det mörka.

Kärlek/E

 1. Eva skriver:

  Kan verkligen rekommendera appen Calm. Efter 20 min meditation med body Scan så är det omöjligt att känna ångest. Kropp och sinne hänger ihop. Kram

 2. Sofia skriver:

  Jag behöver oxå jobba på det 😣

 3. Å så lite yoga och meditation. Så lär du dig andas bort ångesten och hålla tänkarna i styr. Andas med magen, som spädbarn gör. 🧘🏼‍♀️

  1. *Tankarna. Sorry. 🤷🏻‍♀️

  1. Engla skriver:

   🙏🏻💫💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..