ANNONS

POSITIVT TÄNKANDE

/

PicMonkey Collage

Tankens kraft är så stark och hur enkelt det än kan låta så är det inte alltid självklart att styra tankarna i rätt riktning. Jag som är expert på att oroa mig i onödan vet, men har bestämt mig för att verkligen jobba med mig själv i år. Och att tänka positivt när ångesten slår ner i bröstet och det är svårt att andas… Det är inte alltid lätt, men det är som träning. Man behöver öva och det blir med tiden lättare. Jag vill ju se på livet ljust och positivt, jag behöver det för att bli stark och vara stark. Och jag behöver se det ljusa, för att ta mig igenom det mörka.

Kärlek/E

7
37

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00