ANNONS

POSITIVA VIBBAR

/

Vibes

Godmorgon måndag tänkte jag skriva men det är det ju inte alls. Torsdag är det så godmorgon torsdag! Jag och Jolie ställde klockan på 06.45 då hon ska på ridläger och jag ska till gymmet. Skönt att komma in i lite rutiner så smått redan nu och vända tillbaka dygnet. Jag älskar ju faktiskt rutiner! Men det är också välbehövligt med paus från vardagen då och då också, just för att kunna uppskatta sin vardag.

Nu så ser jag i alla fall fram emot ett gympass och en skön, ledig torsdag. Jag ska jobba ett par timmar mitt på dagen men annars är det bara mys som gäller. Se en film, kanske ta en promenad med barnen eller så drar vi till simhallen. Vi ska också till biblioteket om de har öppet idag. Imorgon jobbar jag men ska klämma in ett träningspass då också. Träningsrutinen har verkligen börjat sätta sig nu och jag funderar på om jag ska skriva träningsdagbok för att ha bättre koll. Förr tränade jag oftast i 3-månaders intervaller, du kanske minns? Sedan stannade jag upp, utvärderade och strukturerade om träningen beroende på vilka resultat jag var ute efter. Tror jag ska köra liknande upplägg nu. Roligare för motivationen och bättre resultat helt klart.

Jag önskar dig en riktigt fin start på denna torsdagen. 2/1-20 idag. Hur overkligt känns inte det att skriva? 2020 liksom. Jag bara känner det, det är ett riktigt bra år!

Kärlek/E

0
35

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00