VÄLKOMMEN 2020

 

Innehåller annonslänk

Gott Nytt År kära vänner! Vi avslutade året på bästa vis med promenad och gympass, bakning, matlagning och så festligheter här hemma in på natten. Trots att jag är kvällstrött höll även jag mig vaken till 01 : ) God mat, fina vänner och glada barn. En riktigt toppenkväll och det kändes fint att stänga 2019 så. Ett bra år på så många vis, men också tungt och ledsamt. Jag vill verkligen tro att 2020 blir ljust, vackert och ett stärkande år.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jolie i jumpsuit från Lindex

Processd with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Min blus & kjol från H&M

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Toast Skagen till förrätt, såklart. Finns det ens godare förrätt?

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Gästerna kom med så fina korgar

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag och Jolie hade gjort Oreo-tryffel doppade i mjölkchoklad! Egentligen ska de vara mindre, som små härliga chokladpraliner men vi gjorde dem som små bakelser istället. Åh de blev så goda! Jag åt hela fyra stycken under kvällen.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Nu kör vi igång detta nya fantastiska år med alla möjligheter! Idag blir en ganska lugn dag då vi sovit lite färre timmar men en PW blir det helt klart och mycket god mat, film och familjetid.

Hur var din sista dag på 2019?

Kärlek/E

 1. Sara skriver:

  Åh vilken härlig nyårsafton ni verkar ha haft så fina du och din dotter.
  Snygg outfit som vanligt och din sminkning alltid så fin.
  Vilken foundation och rouge samt läppstift använder du?
  Det skulle vara kul om du kunde göra en sminkvideo hur du sminkar dig. Jag behöver tips kram och gott nytt år

  1. Engla skriver:

   Tack rara du! Foundation Filorga, rouge MAC och läppstift Sensai. Kan visa mina produkter jag använder till vardags?

   Kram & Gott Nytt År

 2. Åh! Vill du dela eller vb receptet på dessertkakorna, please? Lät ju himmelskt onyttigt och gott! 😀

  1. Engla skriver:

   Ja galet goda! Hittade receptet hos Baka med Frida, under kategorin -Godis. Kramar

 3. God fortsättning Engla! Vilket härligt avslut på kvällen ni fick! Jag jobbade och så åkte jag och barnen och hälsade på mannen på hans jobb. Perfekt nyår! Idag jobbar jag men bara ett kort pass. Känns härligt med ett nytt år framför mig.

  1. Engla skriver:

   Åh det lät också härligt! Ja så skönt med 2020 nu 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..