FRÄSCHT UNDER

 

 Innehåller annonslänkar

Top / Trosa

Med nytt år och allt så vill jag som alltid gå igenom garderoben, strukturera och få ordning. Och som jag haft som mål förr är köpstopp. Har klarat det i stora drag men det bästa är ju att göra FÄRRE köp, och med det då göra riktigt BRA och långsiktiga köp.

Underkläder är ju mer förbrukningsvara men ändå viktigt att handla undies i bra kvalité och passform. Jag gillar både fina set som är lite sportigare, men också i spets, seamless mm.

Kram/E

  1. Malin skriver:

    Tycker sällan att underkläder slits lika mycket som vanliga kläder, men det kanske är olika beroende på märken. Jag kör mycket på Victoria Secret’s trosor och det är betydligt oftare jag slänger byxor (från t.ex. Zara, Mango, H&M, Only osv.) som slitits så mycket att de spricker, än att trosorna tappar form, blir hål i eller liknande.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..