ANNONS

SOVMORGON VARENDA DAG

/

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

En bild från Steam Hotel för ett år sedan. Snart ska vi dit igen!

Godmorgon måndag! Vi har verkligen vänt på dygnet här så nästintill omöjligt att ta sig upp om mornarna. Idag klev vi upp 08 i alla fall, med en del snoozande innan. Jag vill bli frisk och komma till gymmet! Jag tror jag ska försöka ett pass idag i alla fall. Har inte gymmat sen förra måndagen, bara tagit några få promenader.

Våra planer för idag är att åka in till stan, byta några julklappar och kika runt lite, äta en bit mat och sedan gå på bio. Så mysigt!

Vi hörs mer senare! Kram/E

4
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00