EN BRA BOK!

 

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det är inte ofta jag tar mig tid och ro att läsa, tyvärr. Det får bli ett mål för 2020, att läsa mer och oftare. Nu när jag är halvt som halt däckad av förkylningen har jag i alla fall passat på. Plöjde denna i ett svep igår, Petter Stordalens bok Äntligen vardag! Intressant att få en inblick i hans liv, karriär och tankesätt och man får även många bra tips. Blev glad och pepp av den! Går att applicera många av hans tips vare sig du vill få mer balans i livet eller ta sikte mot en toppkarriär! Eller både och.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Tacomiddag! Så trött på julmat haha. Vi åt julmat på julafton (och innan dess julbord på Herrgården i slutet av november). Det räcker! Dessutom är jag inte så mycket för julmat, äter oftast bara ägg, kanske köttbullar, potatis, knäckemacka och julmust.

Kram/E

  1. Mimmie skriver:

    Jag håller med, lite trist med julmat – jag föredrar nog det kalla på julbordet och utökade med en ny laxrätt i år, nästa år blir det nog mer skaldjur istället för sill som jag inte gillar! Men nu är det bra med julbord för i år, ha ha, så trött på julmat nu!

    1. Engla skriver:

      Ja men samma här! Mer skaldjur tack 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..