ANNONS

REASHOPPA RÄTT

/

Innehåller annonslänkar

Nu är julen förbi och mellandagsrean har startat överallt. Blir du lätt fyndsugen men kanske lite förvirrad? För det första, man kan faktiskt helt ignorera rean. Att springa runt i butiker där folk sliter och drar i alla galgar är mer eller mindre en mardröm tycker jag. Har du däremot planerat att köpa något och nu hittar drömplagget på rea så ja varför inte. Online är det ju lätt att spara länkar och stjärnmärka sina favoriter så att man enkelt sedan kan följa prisutvecklingen.

1b7f6032-6677-4a8d-915f-a2aa0b30490b
Inget reaköp men min Gucci-väska är ett av mina bästa köp ever! Passar verkligen till allt!

Några tips på vägen:

1. Handla inte bara för att det står rea på prislappen. Tänk efter innan, behöver du denna blus/sko/väska etc? Är det något du spanat in tidigare och verkligen VERKLIGEN vill ha? Rea betyder inte per automatik att det är snyggt eller ett fynd.

2. Satsa på klassiker som jeans, skjortor, stickade tröjor, de perfekta pumpsen, träningsplagg, vinterjackor mm… Vinterplagg till barnen, skor mm som annars är snordyrt till växande barn är perfekt att fyna på rea. Sånt som inte går ur tiden men helt enkelt reas ut eftersom nya kollektioner ska in. Jag har hittat både mockapumps, kashmirtröjor, den perfekta svarta kavajen och jeans på rea. Sådant som används år efter år.

3. Nätshoppa! Att springa runt i röriga butiker och leta efter fynd…Big nono för mig, men på nätet kan du kika i lugn och ro och dessutom hinner du tänka efter både en och fem gånger innan du slår till. Utbudet är ju dessutom ENORMT och det känns fräscht och avslappnande medan man letar runt. Lätt att jämföra med olika sajter också för bästa fynd : )

4. Det är ok att satsa på en supertrendig topp som känns råhet just nu, rea är ju kul! Men då ska priset också inte vara ett par tusenlappar. Det ångrar du nog nästa år. Men ett par hundra för en statement-blus eller den där galna klänningen? Är det du? Ja då så, why not?

5. Köp rätt storlek! Du kommer inte kunna ha storlek 37 i den där skon om du annars är en 39a bara för att det är rea. Och du kommer inte trivas i den för tighta/för stora klänningen bara för att den har röd prislapp.

6. Den dyra designerväskan i en knallig färg… Är det verkligen du? Om ja, grattis. Slå till! Men vet du med dig att du inte kommer använda en färgglad Prada så kommer du inte göra det nu heller, även om du sparat en slant.

Wakakuu har grym rea med 30-50% rabatt HÄR

Lindex har startat sin rea HÄR

Gina Tricot rear med 50% HÄR

Åhléns rear med upp till 50% HÄR

Nelly har 40-70% rabatt på både budgetmärken som designerplagg HÄR

3
19

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00