NYSTART

 Innehåller annonslänkar för Lindex

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Pyjamasskjorta / Byxa

Standardlook nuförtiden, skön pyjamas och tofflor. Bästa mysplagget!

Tre dagar kvar av detta år och jag som är sentimental tycker det känns skönt med ett nytt år. En ny start, ett nytt kapitel och på något konstigt vis är det liksom enklare att tänka om när det är måndag, ny årstid eller som nu nytt år. Reflektera över året som gått. Vad vill jag ta med mig och inte. Vad vill jag ha mer av? Mindre? Jag tänkte ta och sammanfatta mitt år lite utan att för den sakens skull gå igenom hela året i detalj. Det måste ju ändå vara de tristaste blogginläggen när man går igenom året i inlägg efter inlägg men det kanske bara är jag som tycker det.

Jag är i alla fall otroligt laddad inför ett nytt år och ser fram emot 2020 riktigt mycket! Kram/E

 1. Tinnie skriver:

  Fin pyjamas! Har en likadan! 😀

  Jag håller med; pretentiösa bloggare som ska tjata om alla sina lyxevent en gång till… Nä, bara tråkigt och skrytigt. Men jag vill gärna se din tillbakablick, jag tror definitivt på att blicka tillbaka och se om man har lärt sig något, eller om man vill ändra på något.

  Ser fram emot alla fina inlägg från dig, Gott Nytt År!

  1. Engla skriver:

   Tack rara!

   Gott Nytt År 💕

 2. S skriver:

  Jag tycker också om nystarter så jag längtar till nyår. Jag har varit förkyld i 2 veckor nu så hoppas hinna bli frisk så jag kan fira med ett glas bubbel! Ser fram emot att läsa din årssammanfattning. Kram!

  1. Engla skriver:

   Åh dessa sega förkylningar. Har varit förkyld i en vecka nu och håller på att bli galen 🙁 Hoppas vi båda kryar på oss och får gå in i 2020 med massa energi 🙂 Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..