ANNONS

NYSTART

/

 Innehåller annonslänkar för Lindex

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Pyjamasskjorta / Byxa

Standardlook nuförtiden, skön pyjamas och tofflor. Bästa mysplagget!

Tre dagar kvar av detta år och jag som är sentimental tycker det känns skönt med ett nytt år. En ny start, ett nytt kapitel och på något konstigt vis är det liksom enklare att tänka om när det är måndag, ny årstid eller som nu nytt år. Reflektera över året som gått. Vad vill jag ta med mig och inte. Vad vill jag ha mer av? Mindre? Jag tänkte ta och sammanfatta mitt år lite utan att för den sakens skull gå igenom hela året i detalj. Det måste ju ändå vara de tristaste blogginläggen när man går igenom året i inlägg efter inlägg men det kanske bara är jag som tycker det.

Jag är i alla fall otroligt laddad inför ett nytt år och ser fram emot 2020 riktigt mycket! Kram/E

4
31

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00