ANNONS

SANTA SQUAD

/

img_8113

Pannkakslunch funkar alltid. Mina kids äter dem helst med Proteinella (eller Nutella för all del).

img_8176

Söndagen bjöd på ett gympass, köpte sista klapparna och så klädde vi granen! Jag & Jolie i matchande pyjamas från H&M

img_8178

Pyjamas från barnavdelningen men stor i storlek. Jag har 170 som är jättelös. Perfekt julmys-plagg 🙂

img_8144

Varm choklad och Ture Sventon fick avrunda helgen.

img_8145

Jag & Robin såg klart Elitskolan så nu har vi ingen serie att följa igen. Måste hitta en ny under jullovet!

Godmorgon måndag! Idag blir det gym och jobb till att börja med. Sedan ska vi till biblioteket och veterinären (för att köpa kattmat). Ska också storstäda idag och slå in de sista klapparna och handla det vi saknar. Sen är vi redo för julen! Hade tänkt hinna med simhallen också men vi får se hur tidsoptimistisk jag är haha. Kram/E

6
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00