ANNONS

VECKAN I BILDER?

/

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Tänkte att jag skulle köra veckan i bilder men detta var det jag hittade haha. Huvudet har inte riktigt varit med. Veckan har i alla fall bjudit på jobb, träning, julavslutningar och julshopping. Och vi inledde helgen med att bada i simhallen. Nu har vi granen kvar och några klappar. Tänkte att jag fixar det söndag och måndag. Har lovat mig att inte stressa alls utan njuta nu fram till jul. Det är ju mysigt och ska vara mysigt! Får jag lust att baka så gör jag det, annars får det vara. Det viktigaste är i alla fall klart nu. På måndag blir det jobb och städ innan vi laddar upp med film, julpyjamas och skinkmacka på kvällen.

Idag blir det en PW som träning och sedan ska jag slå in lite julklappar. Ikväll är vi bjudna till vänner på middag, sån lyx!

Önskar dig en fin lördag så hörs vi under dagen : )

Kram/E

3
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00