SNAIL BEAUTY

 

Innehåller annonslänkar

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Essence / Serum / Cream

Ni vet ju redan att jag älskar snigelslem, haha det låter ju väldigt äckligt men dessa produkter är helt fantastiska så värt att tipsa om om och om igen.
Jag använder alltid efter rengöring, Essense-dropparna följt av Serum. Och sedan använder jag Repair Cream vid behov, oftast bara på kvällen. Det behövs inte mer då jag tycker att Essence och Serum återfuktar tillräckligt. Min hud mår så bra! Har du testat någon produkt med snigelslem?

Kram/E

 1. Mimmie skriver:

  Haha! Har inte provat men blir ju nyfiken nu!

 2. Linda skriver:

  Hej!
  Har läst någonstans att du har drabbats av utmattning. Hade varit intressant o höra om din resa ifrån det o allt omkring? Kram

 3. Malin skriver:

  Jag har essence och använt ett bra tag men märker inte alls någon skillnad på huden, varken bra eller dåligt. Vad är det du tycker är så bra med produkterna?

  1. Engla skriver:

   Inga finnar eller utslag, inte torr och heller inte fet t-zon, fina linjer är som bortblåsta och så ett härligt glow 😊✨

 4. Jag kör bara med produkter från märket Skinceuticals… helt otroliga resultat. Deras c-vitamin serum ger ett magiskt glow!

 5. Linda skriver:

  Jag köpte faktiskt efter ditt senaste tips om snigelslem då kicks hade rabatt. Kör slem på kvällen och ett serum från Lumene på morgonen. Inga negativa reaktioner på huden. Tack för tips fina du! ❤️

  1. Engla skriver:

   Åh kul 😍✨

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..