ANNONS

PEPPARKAKSHUS

/

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Årets pepparkakshus gjort i vanlig ordning av barnen. Hur gulligt? Julkänslan börjar infinna sig och nu saknas bara julgranen, alla klappar och julmaten. Phuuu. Tur att vi går på jullov imorgon så vi har några dagar på oss att preppa. Vi ska ju fira lugnt och skönt här hemma så ska inte stressa alls men vill såklart att känslan blir på topp för barnens skull. Ser verkligen fram emot julafton! Vi ska ju dessutom iväg och luncha hemma hos syrran, Viktor och baby Rio ♥ Så mysigt!

Nu torsdag och jag ska försöka ignorera en förkylning som slagit klorna i mig och träna här på morgonen. Jolie var sjuk förra veckan, Romeo i början av denna vecka och typiskt nog så fick jag samma skit. Men ingefärsshots, sömn och fortsätta med mina goda träningsrutiner tänker jag ska råda bot på förkylningen. I eftermiddag ska vi på jullavslutning i Jolies klass och sedan ska killarna leka med en kompis, Jolie har jullavslutning i stallet och jag ska storstäda. Blir en bra dag det här : )

Kram/E

8
22

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00