ATT SKAPA BALANS – PRIO 1

 

Åh vad jag har saknat min träningsrutin, länge nu. Varit så energilös och mått dåligt under större delen av hösten och därmed skalat bort träningen ännu mer. Blivit en ond cirkel. Men är energin helt bortblåst så är det svårt att få till träningen, ja det är svårt att få ihop livet.

Nu så har jag, och ja vi här hemma i alla fall omprioriterat en hel del och nu så är min träning prio ett ett tag för att komma in i rutinerna så att det liksom bara går av farten. Jag ska inte ta bort den när livet är kaos, det får bli annat som ryker. Med träningen blir jag piggare, gladare, har mindre ångest, sover bättre, orkar mer och allting blir så mycket enklare. Det ger så många positiva fördelar!

PicMonkey Collage

Jag är ju en rutinmänniska och har svårt när det blir spretigt och när jag måste träna olika tider varje dag, det gör det så krångligt för mig men jag försöker hitta ett bra sätt. Idag blev det lunchträning och jag tror att om jag får in det som rutin några gånger i veckan så kommer det gå som en dans. Annars tränar jag ju allra helst på morgonen men kan inte börja gå upp ännu tidigare för att få till det om vardagarna, det blir en dålig effekt för min sömn. När det blir vår och ljust ute kanske jag orkar morgonträna ibland, och så kan jag såklart flexa också ibland. Nu är det dags att ta kontroll över livet igen och jag vet vad JAG behöver för att fungera. Det är inte värt att kompromissa med sitt välmående längre. Jag vet vad träningen gör för mig och det vill jag inte glömma bort igen.

Två veckor kvar på 2019 och jag ska nöta på med träningen som jag gjort nu ett tag och gå in i det nya året med en stark kropp och knopp!  I´m back!

Kram/E

 

 1. Sandra skriver:

  Vi är många som mår bäst av regelbunden träning för att må bra men inte får till i vardagen. Välkommen till det ”riktiga livet”!

 2. Karin skriver:

  Känner verkligen igen mig! Hoppas du kan hitta din balans❤️ Kram

 3. Marie skriver:

  Ja det är ju en balansgång det där för ibland behöver kroppen vila framför träning, men får man varken eller så blir det ju inte ett val förstås.
  Ni verkar ha fullt upp och förstår att barnen måste få ha sina aktiviteter men tror det är jättebra att se över INNAN en eventuell utbrändhet hur man kan rensa, för deras aktiviteter är ju inte viktigare än att du blir utbränd igen. Ibland får man dra det till sin spets och inse att aktiviteterna inte är viktigare än mammas hälsa. Kram <3

 4. Tycker det är helt rätt att ni prioriterar om så att du får tid till träning. Om jag inte tränar så mår jag fysiskt dåligt och blir deprimerad = ond cirkel. Så träningen är det första jag prioriterar när det är jobbigt omkring mig.

 5. Emma skriver:

  Det är så viktigt! Jag känner igen mig i det du skriver. Är löpare och brukar springa minst 5-6 dagar i veckan. Under december har både jag och min man haft fullt upp så träningen har prioriterats bort, så dumt! Rutiner är verkligen A & 0. Jag hoppas att din energin kommer tillbaka.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..