FRÅN RISBUSKE TILL DRÖMSVALL

 

Håret

Mitt hår innan klipp och Hairtalk. Det kändes väldigt torrt och slitet efter hösten. Har haft magkatarr en längre tid och varit så otroligt stressad och trött så det är väl inte konstigt att det speglar sig i håret. Huden tar jag hand om väldigt bra men håret kräver mer omsorg då det syns så snabbt när man inte mår bra inuti.

img_7867

img_7866

Och efter! Åh jag älskar att det är lite mörkare gyllenblont men ändå inslag av ljusare slingor. Kan nog tänka mig att gå ytterligare steget mörkare nästa gång. Efter att Erica klippt igenom och behandlat med Olaplex blev håret så lent och fint igen! Och längden är perfekt tack vare Hairtalk i som förlänger mitt eget hår med ca en decimeter. Så nöjd!

Kram/E

 1. Kamilla skriver:

  Wao så galet snyggt håret blev. Får tacka för påminnelsen om att det är dags för mig också att boka in frisörtid innan jul…

  1. Engla skriver:

   Tack rara <3

 2. Jenny skriver:

  Hej,

  Varifrån kommer din earcuff ifrån?

  1. Engla skriver:

   Från Asos 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..