ANNONS

JULKLÄDD DAG & KVÄLL

/

I annonssamarbete med Ellos

PicMonkey Image

HÄR / HÄR / HÄR
HÄR / HÄR / HÄR

Julfin dag som kväll (natt)! Jag älskar mysiga pyjamasar och fina morgonrockar och under juletid så får de gärna gå i rött och klassiskt rutigt. Hur fint och mysigt som helst! På julens fester vill jag såklart klä upp mig och då får det bli en röd klänning, eller varför inte en i guld? Ellos har både sköna nattplagg och strålande festplagg som gör dig redo för julfirande.

Shoppa HÄR och ange koden 403462 så får du nu 30% rabatt på dyraste varan, gäller även varumärken och möbler och fram till den 31/12! Kramar/E
0
15

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00