ANNONS

HELLO WEEKEND

/

img_7424

Godmorgon lördag! Bloggen har gått på sparlåga den senaste veckan pga. privata skäl men ska försöka uppdatera lite i den mån jag orkar. Idag är det lördag och 7e december! Igår var vi bjudna på mysig kalas ute i skogen där vi fick vandra ut längs med en lång stig upplyst av marschaller och sedan grillades det kycklingfajitas till middag. Så himla mysigt!

Idag så kommer min bror på besök och jag & R ska på Spa, som han fick i födelsedagspresent. Ska bli otroligt härligt! Massage & ansiktsbehandling, bada bubbelpool och ja bara koppa av. Känns overkligt! Imorgon är det adventshoppning i stallet och Jolie ska hoppa Viking. Blir en riktigt mysig helg detta : ) Lite snö också hoppas jag få så julkänslan och ljuset kommer tillbaka.

Stor kram/E

4
39

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00