ANNONS

DE MAGISKA DROPPARNA

/

Innehåller annonslänkar för Lyko

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Snail Bee Essence och Snail Bee Serum, magiska droppar som är de bästa jag testat! Jag skrev tidigare om min favorit Snail Bee Essence, som verkligen är helt magisk och som ett serum i sig. Vill nästan inte tipsa om den eftersom den ofta är slutsåld haha.

Kommer vara slut jämt när alla inser hur bra den är! Nu har jag kompletterat med deras serum som man använder efter Essence-dropparna (dvs. rengöring – Essence – Serum – dagkräm) och min hy har aldrig varit så bra! Den sugs genast in i huden och jag känner mig återfuktad och får ett härligt glow, utan att huden blir vare sig torr eller blank. Bara perfekt! Vet att ni önskade att jag skrev om snigelslem-produkterna efter att jag testat dem och dessa har jag nu kört med 3 respektive 1 månad. Älskar!

Jag tycker som sagt Essence är bra i sig och går att använda annat serum efter men efter att ha testat deras snigelserum så vill jag inte ha annat!

Har du testat? Kram/E

6
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00