DE MAGISKA DROPPARNA

 

Innehåller annonslänkar för Lyko

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

 

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Snail Bee Essence och Snail Bee Serum, magiska droppar som är de bästa jag testat! Jag skrev tidigare om min favorit Snail Bee Essence, som verkligen är helt magisk och som ett serum i sig. Vill nästan inte tipsa om den eftersom den ofta är slutsåld haha. Kommer vara slut jämt när alla inser hur bra den är! Nu har jag kompletterat med deras serum som man använder efter Essence-dropparna (dvs. rengöring – Essence – Serum – dagkräm) och min hy har aldrig varit så bra! Den sugs genast in i huden och jag känner mig återfuktad och får ett härligt glow, utan att huden blir vare sig torr eller blank. Bara perfekt! Vet att ni önskade att jag skrev om snigelslem-produkterna efter att jag testat dem och dessa har jag nu kört med 3 respektive 1 månad. Älskar!

Jag tycker som sagt Essence är bra i sig och går att använda annat serum efter men efter att ha testat deras snigelserum så vill jag inte ha annat!

Har du testat? Kram/E

 1. Malin skriver:

  Jag har essence men förstår inte riktigt vad du tycker är så bra med den? Jag fick ett exemplar och har använt ett bra tag, men märker inte någonting överhuvudtaget med min hud som skulle vara bättre eller sämre med denna.

 2. Helena skriver:

  Skulle aldrig smörja in min fejja med Snigelslem😊

 3. Sara skriver:

  Åh jag behöver ju köpa nya hudvårdsprodukter. 🤩 Vad använder du för hudcreme till sen? Fått för mig att våran hud är rätt lika. 😂

  1. Engla skriver:

   NeoStrata dagkräm (och rengöring) 😍✨

   1. Sara skriver:

    Nu har jag beställt! Tog en ansiktskräm med. Ska bli superspännande att testa! 🐌👌

 4. Lotte skriver:

  Har aldrig testat detta men skulle kunna tänka mig att göra 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..