ANNONS

PLUS & MINUS

/

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Mmm tacos! Nästan alltid godare dagen efter, tycker du inte? Vi brukar försöka se till att laga extra mycket så det räcker i två dagar men det blir svårare och svårare då kidsen blir större och äter lika mycket som oss + att vi ofta har kompisar över. Rester är ju bästa vardagslyxet!

PLUS: Denna vecka är det första advent och vi ska äta vårt första julbord på lördag! Så himla mysigt! Ser verkligen fram emot det. Ser också fram emot fiolkonsert nästa vecka (Enzo & Romeo spelar) samt Luciafirande om två veckor. Äntligen! Barnen har ju inte haft firande på flera år, men nu så är det killarnas tur. Älskar att se barnen lussa! Har redan förvarnat om att jag kommer gråta. Jag gråter ju redan när de övar på låtarna hemma. Så blödig!

MINUS: Var på ett möte på ridskolan igår där det skulle avgöras en del om framtiden. Var så himla konstig och tung stämning där att jag blev helt dränerad efteråt. Vi får se om det blir någon ridskola kvar. Jolies ridlärare har sagt upp sig och det har fungerat dåligt hela hösten så nu så har vi sagt upp Jolies plats till vårterminen. Riktigt trist men hon är fodervärd åt Viking och vi ska boka in lite privatlektioner istället. Förhoppningsvis blir det bättre på ridskolan framöver så hon kanske kan börja igen. Just nu känns det som att alla vi föräldrar som har barn på ridskolan  VILL vara med och hjälpa till och påverka men vi har ingen talan så jag hade inte ens behövt vara med på mötet igår. Känns sorgligt då ridskolan varit en så härlig plats för alla att vara på.

Kram/E

0
26

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00