ANNONS

HJÄRTA

/

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Min älskade Gucci! Gosar med ett sammetshjärta som jag fick av Enzo häromkvällen. Han ville ge det i min julstrumpa på julafton men kunde inte hålla sig. Hur fint?!

Känner mig skör idag och har extra nära till känslorna. Blir ju sådana dagar ibland. Så tacksam för min familj ♥
Jag & Romeo har påbörjat rensningen av hans rum och han har börjat sälja av sitt Lego. Vi ska göra klart det i veckan och sedan möblera om och fixa vidare nästa vecka. Kommer bli riktigt fint! Har du tips på var jag hittar fina sängkläder till killarna? Inte för barnsliga men ändå coola och mysiga? I grått, beige, blått, svart… Ja den färgskalan. Har hittat ett set med tigrar men behöver mer tips.

Kram/E

5
23

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00