VLOG & VAB

 

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vilken kung han är, älskade Viking : )

Tisdagen blev en riktigt VAB-dag med alla barnen hemma. Enzo fick hög feber i måndagskväll så han var rätt trött hela tisdagen. Jolie & Romeo kände sig också hängiga men piggnade snabbt på sig så med facit i hand hade de helt klart orkat med skolan. Nya tag idag : ) Jag testade på att vlogga lite hemma igår och tänker fortsätta idag, så kommer upp en video under veckan på min kanal. Tycker själv det är så kul att följa med i någons vardag så det är det jag vill fånga. Som ett blogginlägg i rörlig form. Prenumerera gärna så du inte missar något, och så blir jag glad ♥

Kram/E

 1. Nancy skriver:

  Yeay va kul med vlog!!! 😍🤗🙌🏼😘

  1. Engla skriver:

   Wiiiieee <3

 2. De låter ju superkul !!!!
  <3

  1. Engla skriver:

   Tack sweetie 😍❤️❤️

 3. Paula skriver:

  Ser fram emot din Vlogg 😊👍🏻👌🏻🤩

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..