ANNONS

OM FEM VECKOR

/

Välkommen måndag och vecka 47! Fem veckor kvar till julafton. Det är ju ingenting! Shit, blev lite stressad nu. Jag har tänkt att det ändå är lång tid kvar. Mysigt ändå, ser fram emot december ♥

Kommande veckor har vi en hel del roligt inbokade vilket verkligen behövs! Nästa helg ska vi på Sthlm Horse Show jag, Jolie och vänner. Vi ska även på årets första julbord hela familjen. Helgen efter det julbord igen och sedan gå på spa och bo på hotell (Robins födelsedagspresent från mig). Och helgerna efter det så är det julfix för hela slanten. Känns lite overkligt med jul just nu när vi har 8 grader och regn.

Denna vecka är det fokus på vila, träning och hemmafix. Måste komma tillbaka till när träningen var en hög prio för mig, för det är då jag mår som bäst.

Hoppas du får en alldeles fantastisk start på veckan! Kramar/E

2
24

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00