OM FEM VECKOR

 

Välkommen måndag och vecka 47! Fem veckor kvar till julafton. Det är ju ingenting! Shit, blev lite stressad nu. Jag har tänkt att det ändå är lång tid kvar. Mysigt ändå, ser fram emot december ♥

Kommande veckor har vi en hel del roligt inbokade vilket verkligen behövs! Nästa helg ska vi på Sthlm Horse Show jag, Jolie och vänner. Vi ska även på årets första julbord hela familjen. Helgen efter det julbord igen och sedan gå på spa och bo på hotell (Robins födelsedagspresent från mig). Och helgerna efter det så är det julfix för hela slanten. Känns lite overkligt med jul just nu när vi har 8 grader och regn.

Denna vecka är det fokus på vila, träning och hemmafix. Måste komma tillbaka till när träningen var en hög prio för mig, för det är då jag mår som bäst.

Hoppas du får en alldeles fantastisk start på veckan! Kramar/E

  1. Therese skriver:

    Det är svårt att få till träning med heltidsjobb och barn med aktiviteter…min lösning är att träna på morgonen. Är på gymmet kl.6 och på jobbet 7:30. Med kort lunch går det att få ihop veckan och ändå hämta i tid. Ett pussel och tiiiidiga morgnar, men så värt då träning är livsviktigt för att mina barn ska ha en glad mamma! 😄

    1. Engla skriver:

      Ja jag försöker hitta var jag kan få in träningen på regelbunden basis. Nu har det oftast blivit sen em. och jag får inte ut maximalt av träningen av att bara köra så. Älskar morgonträning men inte FÖR tidiga mornar haha. Man blir ju så mycket gladare och piggare om man får träna <3 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..