ANNONS

FEM SAKER JAG VILL GÖRA NU

/

Img 6722.jpg

Hemmagjorda chokladbollar i all ära. Gjorde en sats igår och har ätit 80% själv haha. Resten av familjen fick tre var. Så gott ju! Råder dock delade meningar om de ska rullas i pärlsocker eller kokos. Helt klart kokos säger jag och Jolie medan alla killarna säger pärlsocker. Men det smakar ju skit?!

Fem saker jag vill göra just nu:

1. Sola! Åh vad jag cravar efter sol & värme. Skulle vilja fusksola en gång bara för att få komma ihåg känslan haha men lite brun-utan-sol får duga.

2. Gå på café! Du som följt med sen begynnelsen vet ju att jag älskar att gå på café, men gör det alldeles för sällan nuförtiden. Saknar det och ser fram emot en mysig stund på ett härligt fik.

3. Träna FEM gånger i veckan, ända fram till jul. För att komma in i de rutinerna igen och få njuta av känslan. PWs blandat med gym, åh vad jag behöver det!

4. Få massage! Vi ska ju på spa jag & Robin och herregud som jag längtar! Borde man unna sig då och då faktiskt. Tror aldrig vi varit på spa tillsammans.

5. Få mysigt i barnens rum! Helst innan jul men Jolie vill ju göra om hela sitt rum så det kommer ta lång tid. Tänker i alla fall att vi skulle kunna fixa hos killarna nu när vädret ändå är så trist. Kika på varsin fluffig matta, nya lampor och rensa bort sånt som inte används. Små medel kan ju förändra rätt mycket. Så får det bli!

3
37

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00